Jandarmul din Bacău, decedat la Focșani, a făcut stop cardio-respirator la volan

0
412
Jandarmul de 44 de ani, din Bacău, care și-a găsit sfârșitul la Focșani, se afla în misiune la Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea. Acesta transporta materiale, cu un camion, împreună cu un coleg de la Gruparea Mobilă din Bacău. Jandarmii băcăuani s-au oprit, prima dată, la sediul central al IJJ Vrancea și, apoi, au plecat spre sediul de pe Strada Plevnei. La un moment dat, jandarmul care se afla la volan a spus că se simte rău și a oprit camionul pe Bld. Unirii, în dreptul Palatului Administrativ.
Colegul acestuia a chemat ambulanța, care l-a transportat la Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon”. Medicii de la Unitatea de Primire Urgențe au încercat să-l readucă la viață, însă eforturile lor au fost zadarnice. ”Jandarmul a ajuns la UPU în stop cardio-respirator, fără semne vitale. Cadrele medicale au efectuat manevrele de resuscitare în asemenea situație, timp de peste 45 de minute, fără succes. Medicii s-au văzut nevoiți să declare decesul bărbatului în vârstă de 44 de ani, din Bacău”, ne-a declarat Alina Cosma, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean din Focșani.
Jandarmul avea gradul de plutonier major și activa la Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Alexandru cel Bun” din Bacău din anul 1994. Era un cadru cu experiență al unității din Bacău și nu era cunoscut cu afecțiuni medicale. Jandarmul era căsătorit și avea doi copii. Cazul este anchetat de procurorii Parchetului Militar Iași.