GALERIE FOTO „Fluturica” a fost condusă pe ultimul drum cu un sobor de 12 preoţi

0
18
Durere nemărginită astăzi, la Focșani. Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum pe Iuliana Gătej, jurnalist de televiziune, șefa secției social a redacției Observator Antena 1. Iuliana Gătej și-a găsit sfârșitul la doar 30 de ani, în seara de Ajun, într-un accident de mașină, pe drumul european 85, în zona comunei Dumbrăveni. Iuliana se întorcea acasă, la părinți, pentru a petrece împreună sărbătorile de Crăciun.
Iuliana Gătej – Fluturica, așa cum îi spuneau colegii de redacție – a avut aproape de ea, pe ultimul drum, zeci de colegi și prieteni, atât din trustul Intact cât și din celelalte televiziuni. Ea lucra în presa națională de mai bine de 10 ani și se ocupa, în principal, de domeniul educației și de probleme sociale. Dispariția ei fulgerătoare i-a îndurerat pe toți, familie, rude, prieteni, colegi, cunoscuți. Mulți au depus o floare și au aprins o lumânare la căpătâiul ei, în ultimele momente pe această lume.
Slujba de înmormântare a fost oficiată de 12 preoți, în frunte cu protoereul Focşaniului, Eduard Bran iar cortegiul funerar s-a întins pe o distanță de câteva sute de metri. Iuliana Gătej își va dormi somnul de veci în Cimitirul Nordic. Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, PF Daniel, a transmis un mesaj de condoleanțe şi de apreciere pentru activitatea jurnalistei, pentru că ea s-a implicat în campania „Ora de religie în şcoli”. Zbor lin, Fluturico! Dumnezeu să te aibă în pază!Inmormantare Iuliana Gatej (1) Inmormantare Iuliana Gatej (2) Inmormantare Iuliana Gatej (3) Inmormantare Iuliana Gatej (4) Inmormantare Iuliana Gatej (5) Inmormantare Iuliana Gatej (6)