ISCTR Vrancea are nevoie de un inginer auto

0
371

Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a mai multor funcții vacante în structurile centrale și teritoriale. La Vrancea, ISCTR angajează inspector trafic rutier debutant. Pentru ocuparea acestui port, doritorii trebuie să îndeplinească o serie de condiții specifice:

    • pregătire de bază: studii superioare absolvite cu diplomă de licență ca urmare a absolvirii unei instituții acreditate de învățământ superior în domeniul științelor inginerești, specializarea ingineria autovehiculelor sau ingineria transporturilor;
    • cunoștințe operare calculator: MS Office, Word, Excel, e-mail, internet – nivel mediu;
    • să cunoască la nivel mediu o limbă străină de circulație Internațională.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 8 decembrie, ora 16.00: termenul limită de depunere a dosarelor; 16 decembrie, ora 10.00: proba scrisă; 21 decembrie, ora 10.00: proba interviu. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier I.S.C.T.R. din Bucureşti, bd. Dinicu Golescu nr. 38, sectorul 1, telefon 0725/597.680.