joi, iulie 25, 2024
AcasăComuna meaBALESTIIPJ Vrancea: acțiuni de control, în weekend, în mai multe localități din...

IPJ Vrancea: acțiuni de control, în weekend, în mai multe localități din mediul rural

Ieri, 19 noiembrie a.c., în intervalul orar 16:00-20:00, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu, cu sprijinul Serviciului de Investigații Criminale Vrancea, au desfășurat o acțiune cu forțe mărite, pentru prevenirea faptelor comise cu violență. Acțiunile polițiștilor au vizat și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică în rândul comunității locale, prin desfășurarea de activități specifice, punctuale, cu efective mărite, în localitățile Câmpuri și Vizantea-Livezi.

Polițiștii au legitimat 53 de persoane, au controlat peste 40 de autovehicule, iar  25 de conducători auto au fost testați pentru depistarea consumului de alcool sau droguri. De asemenea, pe parcursul acțiunii, au fost desfășurate activități de verificare a respectării prevederilor legale privind 3 ordine de protecție. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale prevăzute de O.U.G. 195/2002, 2 sancțiuni prevăzute de H.G. 301 din 2012 și 1 sancțiune prevăzută de O.G. 15/2002.

Sâmbătă, 18 noiembrie, în intervalul orar 18:00 – 23:30, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Nănești, împreună cu cei din cadrul Serviciului Rutier, Serviciul de Investigații Criminale, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. La activități au participat și reprezentanți ai Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență ,,Anghel Saligny” Vrancea, Inspectoratului Teritorial de Muncă Vrancea, Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Vrancea și ai U.C.M.R. – A.D.A.

Controalele s-au desfășurat în comunele Vulturu, Bălești și Tătăranu, la 4 unități economice, fiind legitimate 42 de persoane. Totodată, au fost controlate 28 de autoturisme, fiind aplicate 40 de contravenții, în valoare de peste 74.000 lei. 13 certificate de înmatriculare au fost retrase pentru lipsa anvelopelor de iarnă, fiind confiscate bunuri în valoare de peste 1.800 de lei. Polițiștii vrânceni acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității și, totodată, sunt pregătiți să intervină atunci când situația o impune. (IPJ Vrancea / foto: arhivă)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu