Ion Ștefan, propus ministru al Lucrărilor Publice: ”Nu voi face niciodată înțelegere cu PSD!”

0
676
Nu accept să fiu judecat de PSD! Nu voi face niciodată înțelegere cu PSD, un partid care a lăsat dezastru în urma guvernărilor roșii. În perioada mandatului meu la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, alături de oamenii de bună credință și profesioniștii din instituție, am încercat să repar cât mai mult din ceea ce pesediștii au stricat. Am spus și repet de fiecare dată când sunt întrebat că cea mai mare realizare la MLPDA este aceea că am oprit risipa banului public și că am dispus controale la toate lucrările derulate prin PNDL 1 și PNDL 2. Cât timp voi sta la minister, îmi voi asuma, în continuare, această procedură de lucru.
Totodată, îmi doresc o mai mare absorbție pe fonduri europene, pentru că acesta este viitorul, România s-a dezvoltat cu bani europeni. Guvernarea țării a fost preluată de PNL în momentul în care s-a văzut clar eșecul PSD. Am pornit pe drumul corectitudinii, al verificărilor, nu pentru că mă erijez eu în anchetator ci pentru că vreau lucrări de calitate, care să aducă bunăstare comunităților, nu să bifăm proiecte aiuristice pe hârtii pentru care să încaseze buzunarele unora și altora și să piardă cetățeanul.
Mulțumesc colegilor din comisiile reunite care au înțeles că risipa s-a oprit și că borcanului de miere i s-a pus capacul! (Ion Ștefan, ministrul desemnat al Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației)