Ion Ștefan, deputat PNL: ”Focșaniul suferă la capitolul spații verzi!”

0

Focșaniul suferă la capitolul spații verzi! O știm cu toții, noi, cei care locuim în oraș. Municipiul a pierdut ani la rândul din suprafețele înverzite și din numărul de copaci plantați. Nici grija autorităților locale nu s-a îndreptat spre a înverzi orașul și spre a îngriji puținele spații verzi rămase între blocuri ori spre a amenaja noi parcuri.
Așa arată un astfel de spațiu, pe care s-ar putea planta și amenaja o mică zonă de recreere, un ”maidan” uitat de Primăria Focșani, chit că se află gard în gard cu o bază a celor de la Direcția de Dezvoltare și Servicii Publice, în cartierul SUD. Asta a rămas în urma administrațiilor PSD de la Focșani, pârjol, munți de gunoaie și … bălării.
Cum în aceste zile se lucrează la Bugetul pe 2019 al municipiului Focșani, solicit consilierilor locali, deopotrivă PNL și PSD, să se aplece cu o mai mare atenție asupra inventarierii, amenajării acestor locuri virane și plantării de copaci. Dacă la bugetul național, majoritatea PSD-ALDE a respins amendamentul parlamentarilor PNL de Vrancea privind realizarea unei centuri verzi cu arbori, în jurul Focșaniului, sper la minți mai ”aerisite” la edilii Focșaniului. Nu de alta, dar cu toții respirăm același aer în oraș!

Ion Ștefan, deputat PNL