Ion Ștefan, candidat PNL Vrancea: ”PNL va ieși victorios și din alegerile parlamentare”

0
420
Dragi vrânceni,
Voi deschide lista PNL pentru Camera Deputaților în județul Vrancea. Pentru acest lucru, mulțumesc colegilor liberali de la Vrancea și celor din Biroul Politic Național, dar și vrâncenilor care, la ultimele tururi de alegeri au făcut din PNL un partid câștigător în Vrancea, în fața socialiștilor. Noi, liberalii, alături de vrânceni, suntem cei care l-au trimis acasă pe Marian #mamameasunteu Oprișan.
Încrederea voastră mă onorează și mă responsabilizează. În urmă cu patru ani, am fost ales în Camera Deputaților, unde am venit având în spate o activitate de business prolifică, care mi-a creat personalitatea și care m-a făcut să iubesc și să prețuiesc munca, în toate domeniile. Opoziția nu a însemnat, pentru mine și pentru mulți alți colegi liberali, oportunitatea de a dormi pe băncile Parlamentului. Din Opoziție la PSD am reușit să trecem legi importante pentru români. Ulterior, venind la conducerea țării alături de Guvernul Ludovic Orban, în ciuda faptului că nu am fost de fiecare dată cel mai bun comunicator, am muncit pentru județul Vrancea și pentru români, de la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.
Activitatea mea parlamentară poate fi evaluată de fiecare dintre dumneavoastră, pe pagina Camerei Deputaților. Mă mândresc cel mai mult cu modificarea la Legea energiei electrice și a gazelor naturale, care va da posibilitatea să mărim numărul gospodăriilor din zona rurală racordate la gaze naturale, dar și cu Legea care elimină supraimpozitarea contractelor part-time ori cu Legea primei de comercializare oferită producătorilor români, de 100 sau de 200 de euro/tonă, care va intra în vigoare de la anul. Alături de colegii liberali din Camera Deputaților am dus bătălii grele cu PSD, pe care l-am învins, și am reușit, din Opoziție, să mărim alocațiile copiilor, să le indexăm cu rata inflației sau să eliminăm supraacciza la carburanți. Toate acestea au influențat viața vrâncenilor și a românilor, în bine!
PNL a câștigat alegerile europarlamentare și prezidențiale, în Vrancea, în 2019, a câștigat localele din 27 septembrie 2020 și va ieși victorios și din alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020! Acum ducem lupta decisivă pentru dezvoltarea României, pentru dezvoltarea județului Vrancea. Pentru a avea creșterea pe care cu toții ne-o dorim, este nevoie de stabilitate politică, de un Parlament curățat de PSD, de parlamentari care să voteze în interesul cetățenilor. Este nevoie și de un Guvern performant care să colaboreze cu președintele românilor, Klaus Iohannis.
De rezultatul alegerilor din 6 decembrie 2020, la Vrancea și în întreaga țară, depinde traiectoria noastră pentru următorii 4 ani. Vrancea nu mai are răbdare, așa cum nici Moldova și nici România nu mai au! Fără PSD dezvoltăm România! (Ion Ștefan, deputat PNL Vrancea)