Interviuri de angajare în străinătate, duminică, la Focșani

0
155

Echipa MeisterJob organizează duminică, 9 septembrie, interviuri de angajare în municipiul Focșani. Compania are în portofoliu locuri de muncă în Germania, Austria, Islanda, Norvegia și Olanda. Cunoașterea unei limbi străine, precum engleza sau germana, constituie un avantaj important în găsirea unui loc de muncă stabil în țările respective.

”Avem numeroase domenii în care recrutăm, pentru ca tu să îţi poţi alege locul de muncă dorit, în funcţie de pregătirea şi experienţa ta: electric, instalaţii, tâmplărie, CNC, metale, construcţii, fabrică şi domeniul HoReCa. Toate ofertele noastre le găsești aici: https://meisterjob.ro/joburi-disponibile/

Ofertele de muncă sunt vaste, cu salarii cuprinse între 1500 – 2700 EUR net/160 ore (pentru posturile calificate) și 1000-1200 EUR net/160 ore pentru muncitorii necalificați. Angajatorii asigură, iar în unele cazuri și plătesc, cazarea. Contractul se semnează direct cu firma angajatoare din străinătate, beneficiind, astfel, și de servicii medicale și sociale.
MeisterJob nu percepe taxe sau comisioane pentru serviciile de mediere oferite. Avem peste 200 de firme partenere în străinătate, care apreciază forța de muncă din România și o plătesc pe măsură. Iar noi te asigurăm de susținerea şi consilierea noastră pe toată perioada colaborării.”, transmit reprezentanții firmei de recrutare.                                                    Acțiunea de recrutare va avea loc duminică, la sala de conferințe a hotelului Amadeus din Focșani, Aleea Stadionului nr 1, între orele 10.00-13.00.