Înscrieri pentru „Școala de vară 2019 / Program Național de Formare”, proiect al Ministerului Tineretului și Sportului

0
249

În conformitate cu adresa Ministerului Tineretului și Sportului nr. 9881/29.08.2019, vă comunicăm următorul anunț:

 APEL SELECȚIE PARTICIPANȚI

Modulul 4 – Leadership din cadrul proiectul „Școala de Vară 2019“ – Ministerul Tineretului și Sportului organizează în perioada 9 – 14 septembrie 2019, în localitatea Vama Veche, locația Complexul Turistic Club D’Or, Modulul 4 – Leadership, din cadrul proiectul „Școala de Vară 2019 – Program Național de Formare“.

Selecția participanților are în vedere următoarele criterii:

  1. Să aibă cetățenie română sau să fie de etnie română cu rezidență pe teritoriul României, aflat la studii în România;
  2. Să aibă vârsta cuprinsă între 18 – 35 ani;
  3. Să dețină act de identitate valabil;
  4. Să aibă act doveditor din care să reiasă că este rezident legal pe teritoriul României, pentru etnicii români aflați la studii în România;
  5. Să-și dea acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal;
  6. Să facă dovada apartenenței sau implicării în cadrul unei organizații de tineret (se va transmite Adeverință din partea organizației drept confirmare).

Având în vedere că participarea va fi realizată în limita a 30 de locuri (2 locuri sunt alocate pentru județul BACĂU), selecția se va efectua în ordinea înscrierii. Menționăm că participanții selectați beneficiază de servicii de cazare și masă în regim de gratuitate, transportul fiind suportat de către fiecare participant în parte. Documentele necesare pentru înscriere sunt:

  1. Copia actului de identitate;
  2. Copie a actului doveditor care să ateste implicarea participantului în activități specifice (Adeverință din partea unei organizații).

Cei interesați se pot adresa Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vrancea, bdl. Unirii, nr. 12, telefon 0337/401250, la Compartimentul de Tineret, până luni, 2 septembrie 2019, ora 15.00. (DJST Vrancea)