Infracțiuni, permise și certificate ridicate, amenzi – bilanțul unei acțiuni TISPOL–SPEED, timp de o săptămână

0
622

În săptămâna 12–18 august a.c., poliţiştii vrânceni au desfăşurat, la nivel judeţean, o acţiune de verificare a participanţilor la trafic, cu privire la respectarea vitezei maxime admise pe toate categoriile de drumuri. 11 infracțiuni constatate, 110 permise de conducere reținute și peste 290 de sancțiuni aplicate.

Pe parcursul celor 7 zile, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea au acționat pe drumurile din județ, iar în urma activităților desfășurate au constatat și aplicat peste 290 de sancțiuni pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Totodată, au fost reţinute 110 de permise de conducere și retrase 18 de certificate de înmatriculare. Poliţiştii au constatat 11 infracţiuni la regimul rutier, din care 6 de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, 4 de conducere cu permisul suspendat / fără permis și una de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea atrage atenţia asupra necesităţii respectării regimului legal de viteză. Circulaţi cu viteza legală, adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic! De asemenea, pentru un plus de siguranţă, se impune şi mărirea distanţei în mers între vehicule. (IPJ Vrancea)