luni, mai 27, 2024
AcasăStiri InterneInconștiență: tânăr de 17 ani, sub control judiciar, a fugit de polițiști...

Inconștiență: tânăr de 17 ani, sub control judiciar, a fugit de polițiști după ce a fost depistat la volanul unei mașini cu numere false

La data de 26 martie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au depistat în localitatea Parava un autoturism, iar la efectuarea semnalelor regulamentare de oprire acesta a accelerat continuându-și deplasarea. Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului în trafic, dar conducătorul auto a încercat să se sustragă verificărilor polițiștilor, oprind în curtea locuinței sale și fugind într-o direcție necunoscută.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii l-au identificat pe cel în cauză, acesta fiind un tânăr de 17 ani care, în luna ianuarie a.c., a fost depistat și reținut de polițiști după ce a condus un autoturism pe DN2-E85 fără permis de conducere și s-a sustras controlului. În momentul de față acesta se afla sub măsura controlului judiciar. Totodată, din verificările efectuate în baza de date a reieșit că plăcuțele cu numere de înmatriculare montate pe autoturismul condus de cel în cauză aparțin altui vehicul.

După administrarea probatoriului, polițiștii l-au reținut pe tânăr pentru 24 de ore și l-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și conducerea sau punerea în circulație a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare. (IPJ Bacău)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu