duminică, iunie 23, 2024
AcasăActualitateÎn timp ce televiziunile noastre tac, scandalul "generalului izmană" a ajuns în...

În timp ce televiziunile noastre tac, scandalul „generalului izmană” a ajuns în presa americană!

În timp ce sute de protestatari au ieşit în stradă, duminică, preşedintele României le-a cerut premierului şi ministrului de Interne să răspundă furiei publice provocate de moartea la datorie a unui poliţist pe motocicletă, relatează THE WASHINGTON POST.

Ministerul de Interne a spus, duminică, că ţinând cont de ancheta în curs, nu comentează pe marginea morţii poliţistului Bogdan Gigina, care a căzut într-o groapă în timp ce conducea motocicleta, la 20 octombrie. El se afla în coloana oficială care îi făcea loc liber ministrului de interne Gabriel Oprea, la Bucureşti.

FILE - In this Feb. 27, 2008 file photo, The Washington Post building in Washington is shown. The Washington Post Co. reported a 69 percent jump in third-quarter profit Friday, Oct. 30, 2009, as its newspapers trimmed their losses and its cable TV and education divisions held steady.(AP Photo/Manuel Balce Ceneta, file)

Sute de oameni au demonstrat duminică, la Bucureşti, făcând apel la Oprea să demisioneze. Ei susţin că miniştrii din guvern abuzează de funcţie, folosind excesiv coloanele oficiale care blochează traficul în capitala aglomerată. Sâmbătă seara, vreo 300 de motociclişti au străbătut străzile Bucureştiului în semn de solidaritate cu familia lui Gigina, iar sute au protestat pe reţelele de socializare.

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut apel la premierul Victor Ponta şi la Oprea să răspundă public la situaţia creată. Ponta a criticat sâmbătă politicienii de opoziţie şi jurnaliştii, spunând că speculează pe marginea unei tragedii, pentru a obţine câştig politic, titrează stiripesurse.ro.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu