joi, iunie 13, 2024
AcasăSportHandbal masculin: juniorii Focșaniului s-au calificat în semifinalele Turneului Final / Antrenorul...

Handbal masculin: juniorii Focșaniului s-au calificat în semifinalele Turneului Final / Antrenorul Lucian Tucan, premiat de federație

Echipa de juniori 1 a CSM Focșani 2007 a reușit a doua victorie consecutivă în cadrul Turneului Final al Campionatului Național de Handbal Masculin, ce se desfășoară la Sala Sporturilor ”Alin Moldoveanu”. Jucătorii antrenați de Marius Partene și Constantin Rusu au învins cu scorul de 39-34 (20-17) echipa CSS 2 Baia Mare. Cele mai multe goluri le-a înscris, și de această dată, căpitanul echipei focșănene – Alexandru Golea (17). Astăzi după-amiază, CSM Focșani 2007 va juca ultimul meci al grupei, cu CS Sighișoara. Cu cele două victorii de până acum, echipa focșăneană și-a asigurat locul în semifinalele competiției.
Tot joi seară, la Sala Sporturilor din Focșani a avut loc o ceremonie specială, dedicată celui mai bun antrenor de handbal din Focșani: Lucian Tucan a fost premiat de Federația Română de Handbal. Directorul tehnic al FRH, Mihai Bocan, i-a înmânat antrenorului emerit Lucian Tucan o plachetă în semn de omagiu pentru o viață pusă în serviciul handbalului focșănean și a celui național. ”În semn de apreciere pentru contribuția remarcabilă adusă în descoperirea, pregătirea și șlefuirea numeroaselor talente ale handbalului românesc”, scrie pe placheta dăruită de federație. ”După 43 de ani, profesorul Lucian Tucan, cel care a format multe generații de handbaliști, s-a pensionat. A fost, vreme de 43 de ani, antrenor de juniori și seniori la Focșani ca și la naționalele României, fapt pentru care a primit în 2002 titlul de antrenor emerit! Ani mulți în sănătate și din partea foștilor săi elevi, a focșănenilor iubitori de handbal, domnule profesor și antrenor emerit, Lucian Tucan!”, au transmis reprezentanții clubului focșănean.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu