Handbal masculin: CSM Focșani 2007 speră la o victorie, astăzi, în fața unei nou promovate

0
154

În etapa a patra a Ligii Naționale de handbal masculin, CSM Focșani 2007 va întâlni, pe teren propriu, o echipă nou promovată: CSM Sighișoara. Prin urmare, handbaliștii lui Dalibor Cutura se gândesc numai la victorie, mai ales că vin după două înfrângeri consecutive, cu Dinamo București și cu HC Buzău 2012.

Partida de astăzi, de la Sala Sporturilor ”Alin Moldoveanu”, va începe la ora 18:30. Staff-ul și jucătorii așteaptă ca spectatorii să umple tribunele sălii. Pentru copii, este o ofertă specială. ”Secția de handbal a CSM Focșani 2007, în colaborare cu Asociația Județeană de Handbal Vrancea și cu sprijinul unui sponsor, va deconta biletele copiilor până în 18 ani (accesul cu buletin pentru cei cu vârsta între 14-18 ani) în săptămâna următoare evenimentului sportiv. Precizăm ca sumele încasate din vânzarea biletelor și a abonamentelor vor ajunge în bugetul secției de handbal. Biletele se pot deconta la restaurantul Corso Cafe din str. Simion Bărnuțiu nr. 5 din Focșani.”, a anunțat Secția de handbal a clubului focșănean.

Reamintim că prețurile biletelor și abonamentelor la meciurile de la Focșani din sezonul 2023-2024 al Ligii Zimbrilor sunt următoarele:
– Abonamente/ sector II – 500 lei
– Abonamente/ sector I + sector III – 300 lei
– Bilete/ sector II (central) – casă bilete/ 25 lei, online/ 20 lei
– Bilete/ sector I + sector III – casă bilete/ 20 lei, online 15 lei
– Copiii până în 14 ani (preț bilet/ 5 lei)