marți, iulie 16, 2024
AcasăFocsaniGSP.ro Cine vrea să devină președinte la...

GSP.ro Cine vrea să devină președinte la CSM Focșani 2007: conducătorul din fotbal care a „îngropat” o echipă de tradiție și a fost prins într-o agenție de pariuri

GSP.ro a publicat, astăzi, un articol despre o variantă de președinte la CSM Focșani 2007, proaspăt promovată în Liga 2 de fotbal. Jurnaliștii publicației de sport susțin că un fost conducător de club de la Astra Giurgiu, Marian Costea, ar urma să ajungă președinte la Secția fotbal a clubului focșănean. Acesta i-ar fi spus primarului Cristi Misăilă că va veni la Focșani și cu un antrenor nou. Marian Costea a fost președinte la Astra înainte de desființarea echipei și, ulterior, a fost surprins într-o sală de pariuri sportive. „Mai pierd timpul, uneori, la o sală de jocuri din Ghencea, unde locuiesc, fiindcă-mi aștept rândul la manichiură, la un salon vecin. Dar mai bag doar câte patru, cinci lei la Bingo, de distracție.”, le-a declarat Costea reprezentanților presei.

El a fost implicat și într-un episod controversat, la meciul Astra Giurgiu – Viitorul Tg. Jiu, din aprilie 2022, despre care a scris presa la vremea respectivă. Articolul complet publicat astăzi de gsp.ro îl puteți citi AICI.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu