Gheorghe Macovei, fostul primar PNL din Vînători, candidează din partea Partidului Vrancea Noastră

0
2186

Partidul Vrancea Noastră, o formațiune apărută pe scena politică județeană de puțin timp, a făcut public numele candidatului său pentru Primăria comunei Vînători. Acesta este fostul primar PNL al comunei, Gheorghe Macovei, care a condus administrația publică locală timp de 2 mandate, în perioada 2004-2012. Gheorghe Macovei a pierdut alegerile în 2012, în fața independentului Ionel Lupu, susținut neoficial de PSD (partid în care s-a și înscris ulterior). Macovei nu s-a mai aflat în grațiile conducerii PNL pentru o nouă candidatură, astfel că acesta s-a hotărât să intre în cursa electorală alături de fostul său coleg de la PNL, Tudorache Dumitrache.
”Am găsit oameni serioși aici. Vreau să candidez și voi câștiga pentru că am făcut multe în comună cât timp am fost primar”, ne-a declarat Gheorghe Macovei. La rândul său, președintele Partidului Vrancea Noastră s-a arătat încrezător în șansele fostului edil al comunei Vînători. ”Domnul Gheorghe Macovei este un om cu experiență și a dovedit că a făcut lucruri bune în funcția pe care a avut-o. Are susținerea noastră și garantează pentru o administrație corectă, pentru cetățean”, ne-a declarat liderul PVN, Tudorache Dumitrache.
Acesta a mai precizat că poartă discuții și cu alți foști primari din județ care vor să candideze la alegerile locale din data de 5 iunie sub sigla Partidului Vrancea Noastră. Sursa foto: Partidul Vrancea Noastră .


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentVIDEO A tamponat o mașină în faţa poliţiei și a dat bir cu fugiții
Articolul următorFondurile europene au salvat de la şomaj zeci de oameni din Ciorăşti