Gabriel Postolache, MP: „Liberalii trebuie să demonstreze că nu au înţelegeri ascunse cu PSD”

0
961

Mișcarea Populară Vrancea susține organizarea alegerilor pentru primari în două tururi de scrutin. Popularii consideră că două tururi de scrutin asigură un echilibru în viața politică în timp ce un singur tur permite perpetuarea unor abuzuri. Liderii MP Vrancea acuză PSD și PNL de manipulare și de jocuri politice subterane.
”Există o înțelegere clară între PSD și PNL privind alegerile locale. Cele două partide ne demonstrează că USL trăiește și nu dau semne că s-ar fi despărțit. Prim ministrul Cioloș nu poate face dovada că este un tehnocrat, el a greșit încercând să paseze responsabilitatea. Noi acceptăm propuneri, suntem deschiși dialogului dar nu facem compromisuri”, a declarat primarul comunei Țifești, Gabriel Postolache.
După alegerile locale, popularii spun că vor putea face alianțe pentru constituirea majorităților în consiliul județean și în consiliile locale cu PNL, numai dacă liberalii vor ”convinge că nu au înțelegeri ascunse cu PSD”. Dacă nu vor ajunge la un numitor comun cu PNL, liderii Mișcării Populare susțin că vor rămâne în opoziție.