Fundația Andreei Marin a donat materiale și echipamente pentru Căminul de Bătrâni din Slobozia Ciorăști și Spitalul Județean Focșani

0
793
Modești și blânzi, cu inimi calde sunt oamenii buni. Oamenii care lasă ceva în urma lor, cărora le pasă de cei din jur. Aș merge pana la capătul pământului, de-aș ști că doar acolo i-aș mai putea întâlni. Dar am noroc: ei sunt mereu la capătul drumului meu, atunci când pun suflet și muncesc cu dăruire. Ei sunt răspunsul nevoii mele neobosite de căldură, bunătate, omenie.
Maica Evstratia și raza de soare de pe chipul ei m-au primit ca o îmbrățișare. E mâna dreaptă a părintelui Ștefan Argatu, atât de iubit pentru o viață dăruită oamenilor și credinței, iar Mănăstirea Nașterii Maicii Domnului din Ciorăști Slobozia, care se ridică semeață spre cer zi de zi, e visul pe care îl visează împlinit. Părintele are 78 de ani și muncește să devină realitate. Tot acolo, în îngrijirea lor, se află vârstnici singuri, a căror familie au devenit, de ani buni. Către ei ne-am îndreptat azi (n.r. vineri, 1 mai) și apoi către Spitalul Județean de Urgență ”Sfântul Pantelimon” din Focșani, a cărui soartă nu e prea fericită, de când virusul a pus stăpânire pe viețile multor oameni, din păcate. Rodica Davidean, de la Crucea Roșie Vrancea, ne-a sprijinit în distribuția materialelor de protecție pentru personalul medical și la donația anterioară a Campaniei Prețuiește Viața de pe aceste meleaguri. Lucrurile nu au mers prea bine la spital de atunci încoace, de aceea medicul militar Alexandru Keresztes a fost adus să pună ordine în echipă, îmi povestește că disciplina e necesară acum mai mult ca oricând. Și orice sprijin contează.
Noi știm asta deja. Sunt 25 de spitale în toată țara în care sprijinul Campaniei Prețuiește Viața a ajuns. De asemenea, în orașele și localitățile mai mici din vecinătatea lor. Peste 900.000 euro, atât am putut aduna ca ajutoare până acum, pentru spitale, centre sociale, persoane vulnerabile din toată țara. Vedem că e nevoie de mai mult… Avem nevoie de sprijinul vostru să continuăm, oameni buni…
Donați 2 euro prin SMS la 8825, dacă sunteți în țară, în rețelele Digi Mobil, Telekom România Mobile, Orange, Vodafone, vă rugăm! Din străinătate, puteți dona prin paypal.me/pretuiesteviata sau în conturile noastre din postarea anterioară.
Mănăstirea se pierde în zare… Credința noastră, nu. (sursa: Facebook Andreea Marin)