FOTO Ziua Internațională a Romilor, sărbătorită la Slobozia Bradului

0
852
Astăzi, 8 aprilie 2022, am avut deosebita plăcere de a participa la activitățile dedicate Zilei Internaționale a Romilor, organizate la Școala Gimnazială Slobozia Bradului. Mulțumesc pe această cale tuturor invitaților care ne-au onorat cu prezența: d-l Cătălin Toma, președintele Consiliului Judetean; d-l Ion Cel Mare, vicepreședintele Consiliului Județean; d-l Merlin Ivancea, primarul comunei Slobozia Bradului; d-na Gabriela Marchitan, Inspector Școlar General; d-l Gherasim Daniel, Inspector Școlar General Adjunct; domnii consilieri județeni: Valerică Zamfirescu, Matei Claudiu, Vasilache Florin și Nedelcu Florin; d-l Ciubotaru David, președintele Organizației de Tineret a Partidei Romilor; d-na Claudia Codrescu, inspector școlar.
Felicităm conducerea unităților de învățământ partenere, reprezentate de d-na Voica Costache, d-na Marga Răileanu și d-na Cătălina Popescu, pentru implicarea în organizarea ireproșabilă a evenimentului care a cuprins două secvențe: prima secvență care a vizat momentele artistice pregătite de elevii școlilor partenere și a doua secvență care a vizat premierea elevilor participanți la Concursul de Istorie și Tradițiile Rromilor și Olimpiada de Limba și Literatura Rromani, toate activitățile fiind coordonate de d-l inspector școlar George Panțică, inspector școlar pentru minorități și educație permanentă în cadrul IŞJ Vrancea.
Mulțumesc, în mod special, domnului primar Merlin Ivancea și consilierilor locali pentru faptul că au asigurat premierea elevilor participanți la toate momentele festive! La mulți ani, dragi rromi! (Toader Constantin, președintele Partidei Romilor Pro-Europa Sucursala Vrancea)

Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

</div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentFOTO Un specialist în spațiul ex-sovietic a spus la Focșani că războiul din Ucraina va fi de lungă durată
Articolul următorUn transport umanitar al Crucii Roșii Vrancea a ajuns la Cernihiv/ Urme terifiante ale războiului, la tot pasul