FOTO-VIDEO PSD-ul pare nervos la final de campanie electorală

0
223

Echipele de campanie electorală ale PNL au întâmpinat o serie de probleme astăzi, în municipiul Focșani. Se pare că nervii pesediștilor au cedat, iar în ”acțiune” a intrat și Poliția Locală, din subordinea primarului Cristi Misăilă.

Mai întâi, echipa de campanie a PNL Focșani, în care se afla și consilierul local liberal Laura Ciocoeaș, a fost agresată de un tânăr pe Strada Comisia Centrală. Liberalii distribuiau ziare și materiale de campanie și stăteau de vorbă cu oamenii, în momentul în care individul s-a năpustit asupra lor, le-a vorbit urât și le-a smuls ziarele din mâini. Liberalii au sunat la 112, dar, până la sosirea oamenilor legii, agresorul a dispărut. ”Noi împărțeam ziare de campanie și am vrut să stăm de vorbă și cu acest tânăr. Când am încercat să vorbim cu el, acesta ne-a răspuns pe un ton agresiv, ne-a vorbit urât, a țipat la noi și ne-a înjurat. Mai mult, ne-a smuls din mâini ziarele și le-a aruncat pe jos. Am sunat la 112, dar el a plecat și a intrat în bloc. Am depus, apoi, plângere la poliție”, ne-a declarat consilierul local Laura Ciocoeaș. Din informațiile noastre, nu ar fi prima dată când individul face probleme. Mai mult, acesta ar fi fost implicat în mai multe incidente, din diverse cauze, fiind suspect inclusiv de furt dintr-un centru comercial. Acesta ar fi băiatul unui fost șef din Poliție, acum pensionar.

Un alt incident i-a avut ca ”protagoniști” pe polițiștii locali. Aceștia s-au arătat deranjați de o altă echipă de campanie a PNL, care distribuia ziare și materiale de campanie. ”Poliția PSD în acțiune la Focșani. Voluntarii PNL, care distribuiau ziare de campanie, au fost legitimați de gardienii din subordinea ginerelui primarului PSD pe motiv că… nu distribuie și ziarul preferat de Oprișan!”, au transmis reprezentanții PNL.

Material comandat de PNL Vrancea, realizat de SC King News 24 SRL Focșani. Cod mandatar financiar: 41190007.