FOTO-VIDEO Pentru că sunt foarte multe, oamenii din Garoafa au umplut gropile din asfaltul drumului județean 205E cu flori

0
154

Ajunși la capătul răbdării din cauza stării drumului județean 205E, locuitorii comunei Garoafa încearcă să facă haz de necaz. Acest drum pornește din DN2-E85 și traversează mai multe sate ale comunei Garoafa: Răchitosu, Ciușlea, Doaga.  

Asfaltul s-a degradat an de an, dar administratorul drumului (Consiliul Județean Vrancea) nu a intervenit deloc pe el. Gropile au invadat, practic, toată lungimea drumului iar șoferii nu mai au cum să le ocolească.

Prin urmare, văzând că autoritățile județene nu au făcut nimic pentru a astupa, măcar, gropile înmulțite precum ciupercile după ploaie, localnicii au apelat la o modalitate inedită de protest. Ei au conturat cu cretă gropile în care au plantat flori. Mai mult, ei au ”adoptat” o parte din gropi, dându-le și nume, așa cum vedeți si din imagini. Toate astea în speranța că responsabilii vor afla de demersul lor și se vor apuca de treabă.

http://