FOTO-VIDEO Noul Kaufland din Focșani își așteaptă clienții începând de joi dimineață

0
307

Kaufland România deschide mâine, 23 mai 2019, al doilea magazin din orașul Focșani și ajunge astfel la o rețea de 124 de magazine la nivel național. Acesta este situat pe Strada Mărășești, nr. 5. Magazinul are o suprafață construită de 4.492 de metri pătrați și una de vânzare de aproximativ 3.000 de metri pătrați, încadrate într-o suprafață totală de 15.072 metri pătrați. Magazinul dispune de o parcare cu peste 200 de locuri pentru mașini și rastele pentru biciclete, aproximativ 20 de locuri.

Prin deschiderea acestui nou magazin, Kaufland creează 70 de noi locuri de muncă și sprijină dezvoltarea comunității locale. Clienții pot ajunge ușor la noul magazin, folosind unul din cele patru autobuze ce au stație în fața acestuia (trasee 3, 4, 7, 10).

Printre raioanele disponibile se numără cele de legume-fructe, raion de produse To Go, vitrină cu produse proaspete și servire asistată, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. De asemenea, noul magazin Kaufland din Focșani oferă clienților un raion special cu pește proaspăt cu sortiment extins. În exteriorul magazinului, Kaufland pune la dispoziția clienților amatori de o masă rapidă și un punct Grill.

La Biroul de Informații din cadrul magazinului, clienții pot găsi și un Tabac Shop, un concept premium nou la nivel de Kaufland, implementat în premieră în orașul Focșani. Spațiul este integrat în  Biroul de Informații, are 15 mp și oferă un sortiment de peste 200 articole din tutun – precum țigări standard, trabucuri și țigări de foi, țigări electronice și diferite accesorii. Magazinul este amenajat după cel mai recent concept de design, are fațadă vitrată, cu pereți de sticlă, pentru a asigura clienților o experiență de cumpărături simplificată, rapidă și plăcută. Programul de lucru este de la 7:30 până la 22:00 de luni până sâmbătă, iar duminică în intervalul 8:00-20:00.

„Prin toate deschiderile noastre ne propunem să fim cât mai aproape de consumatorii noștri și să le facilităm accesul la cumpărături rapide și ușor de realizat. De aceea, magazinul Kaufland Focșani este amenajat după un format nou de proximitate, fără galerii comerciale și cu un spațiu eficientizat, ce permite o poziționare dinamică și o mai mare flexibilitate la cumpărături. Cel de-al doilea magazin din Focșani vine cu varietate în produsele oferite și se evidențiază prin vitrina extinsă cu pește proaspăt. Mai mult decât atât, ne bucurăm că am creat 70 noi locuri de muncă și susținem astfel comunitatea locală”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Deoarece pentru Kaufland protejarea mediului înconjurător este o prioritate, și noul magazin din Focșani deține o instalație de climatizare ecologică un sistem complex, modern, care recuperează căldura de la instalațiile frigorifice și care permite economisirea resurselor naturale, cu responsabilitate față de mediu. Iarna, magazinul este încălzit, iar vara, instalația inversează procesul, pentru a crea în hipermarket temperaturi ambientale, plăcute, în concordanță cu standardele de sănătate publică. Sistemul de frig din magazin este fără freon și utilizează numai CO2, protejând astfel mediul înconjurător, fără să folosească pentru încălzire lemne, gaze sau petrol. (sursa: Kaufland România)