FOTO-VIDEO Nouă ore au acționat pompierii pentru stingerea incendiului izbucnit la depozitul de deșeuri plastice din comuna Slobozia Ciorăști

0
355

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea a transmis o informare cu privire la incendiul de vineri, de la depozitul de mase plastice din satul Armeni, comuna Slobozia Ciorăști:

– incendiul a fost anunțat în jurul orei 15.30 și a fost lichidat la ora 00.30 (9 ore);
– personal, autospeciale și utilaje, din cadrul ISU Vrancea, care au intervenit: 7 ofițeri, 1 maistru militar, 42 subofițeri, 12 soldați profesioniști, 8 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 7 autospeciale pentru munca operativă, 4 motopompe, 2 microbuze și 1 buldoexcavator;
– alte forțe participante la intervenție: IPJ Vrancea, CLSU și SVSU Sl. Ciorăști.
În urma incendiului au ars aproximativ 100 tone deșeuri din mase plastice și carton, depozitate în curte, sub formă de baloți, pe o suprafață de cca. 2500 mp, 2 construcții în suprafață totală de 750 mp și echipamentele aflate în interior.
Cauza producerii evenimentului este în curs de stabilire. O comisie formată din pompieri și polițiști vor face cercetări la fața locului pentru a stabili cauza și împrejurările produceri acestui eveniment. (sursa: ISU Vrancea)