FOTO VIDEO Mesaje din Afganistan pentru cei dragi de acasă care serbează Sfântul Ion

0

Frt. ALEXANDRESCU EDUARD

Pentru tatăl și fratele meu: Fie ca toate implinirile frumoase, sănatatea și spiritul acestei zile sa vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Ioan cât mai frumoasă! La mulți ani!

 

 

 

Cap. IOAN MARIUS

Vă doresc ca, de ziua numelui, să vi se împlinească toate dorințele, să fiți fericiți, iubiți, să aveți parte numai de raze de soare în viață. La Mulți Ani tuturor celor care noartă numele Sf. Ioan și în special, pentru fratele și cumnatul meu.

 

 

 

Plt. adj. CRACEA COSMIN

La mulți ani, scumpa mea Ioana! Trebuie să crezi în viaţă, să înţelegi că nu trăim decât o dată, să iubeşti ca şi cum n-ai fi suferit niciodată, să cânţi de parcă nimeni nu te-ar auzi și să împrăştii veselia de parcă nimeni nu ar plânge! Te iubesc și te veghez de aici de departe!

 

 

Cap. BOUROȘ IONUȚ

La mulți ani pentru tatăl meu, Ioniță și pentru fiul meu, Ionuț. Să fiți sănătoși și să vi se împlinească toate dorințele! Vă îmbrățișez cu drag! La mulți ani!

 

 

 

Plt. maj. STANCIU ȘTEFAN

Dragă tată….Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sfântul Ion cât mai frumoasă! La mulți ani!

 

 

 

 

Cap. POTÎRNICHE IONUȚ

Tuturor celor care poartă numele Sf. Ioan le doresc multă sănătate, bucurii și reușite pe toate planurile. La mulți ani!