FOTO VIDEO Liberalii au promis la Focșani că PNL va provoca, pe 26 mai, cel mai mare cutremur politic la europarlamentare

0
132

Cei mai reprezentativi candidați ai Partitului Național Liberal, împreună cu conducerea formațiunii, s-au aflat duminică după-amiază la Focșani, la mitingul organizat pentru susținerea candidaților PNL la alegerile europarlamentare din data de 26 mai. Câteva mii de membri și simpatizanți PNL au venit să-i susțină și să-i asculte pe Rareș Bogdan, care deschide lista PNL la europarlamentare, Siegfried Mureșan, europarlamentar în funcție, Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, Ludovic Orban, președintele PNL. La tribună au mai urcat cei doi parlamentari de Vrancea, senatorul Cătălin Toma și deputatul Ion Ștefan. Iar pe scenă, alături de alți lideri ai formațiunii și de primarii PNL din Vrancea, s-au aflat și cei doi candidați ai PNL Vrancea pentru Parlamentul European, Ana Maria Dimitriu și Ciprian Epure. Cu toții au vorbit despre nevoia de schimbare, despre proiectele PNL pentru românii din țară și cei obligați să plece la muncă în străinătate. Nu au fost uitați însă pesediștii, „ciuma roșie”, cum s-au exprimat, pe care liberalii vor să îi învingă peste trei săptămâni, pe 26 mai. „Vreau să transmiteți pentru toți vrâncenii că Partidul Național Liberal-Filiala Vrancea este singura organizație din județul Vrancea care are doi candidați în această cursă electorală, doi oameni tineri. În data de 26 mai, PNL Vrancea va genera cel mai mare cutremur politic, care va genera la rândul lui cel mai mare tsunami ce va zdruncina din temelii caracatița PSD”, a spus  în cuvântul lui, deputatul PNL de Vrancea, Ion Ștefan.

Despre performanțele obținute de grupul politic al PNL  în Parlamentul European și despre proiectele de viitor a vorbit Siegfried Mureșan. „Vreți spitale ca în Europa? Vreți școli ca în Europa? Vreți autostrăzi ca în Europa? Atunci trebuie să votăm politicieni ca în Europa pe data de 26 mai. PNL vă propune cea mai bună listă de europarlamentari dintre toate partidele”, a spus europarlamentarul celor prezenți la miting.

Poate cel mai așteptat discurs al evenimentului de duminică după-amiază a fost cel al candidatului care deschide lista PNL la europarlamentare, Rareș Bogdan, care, la rândul său, a prezis un cutremur politic pe 26 mai. „Vreau să transmit un mesaj către PSD. Pe 26 mai pentru voi, pesediștilor, vine cutremurul liberal. Ne-au umilit, ne-au călcat în picioare, ne-au îngenunchiat și au adus în fruntea României cei mai prost pregătiți dintre români. Și-au adus clientela, și-au adus odraslele, amantele, pentru a conduce România. Și vor ca România să fie moșia lor. Îi asigurăm că împreună cu dumneavoastră, cu toți românii din țară și de peste hotare, pe 26 mai vom elibera România”.

În final, de la tribună s-a adresat mulțimii președintele PNL, Ludovic Orban. „Mergem fără frică în fiecare localitate, vorbim cu orice om, fără jandarmi, fără polițiști, fără bodyguarzi, fără niciun fel de apărare pentru că nu avem niciun motiv  să ne fie frică de români. Fiecare român are nevoie de Partidul Național Liberal”, a spus Ludovic Orban.

Material comandat de PNL Vrancea, realizat de SC King News 24 SRL Focșani. Cod mandatar financiar: 41190007.