vineri, aprilie 19, 2024
AcasăStiri InterneFOTO VIDEO Instituțiile MAI își fac reclamă pentru a atrage candidați...

FOTO VIDEO Instituțiile MAI își fac reclamă pentru a atrage candidați la școlile de subofițeri

Ministerul Afacerilor Interne a demarat o campanie de recrutare a candidaților pentru concursul de admitere la școlile postliceale de pregătire ale ministerului, sesiunea ianuarie 2018. În acest sens, Poliția, Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Jandarmeria așteaptă până pe data de 5 decembrie dosarele aspiranților la posturile scoase la concurs. Cele mai multe locuri se regăsesc la școlile de agenți de poliție de la Cîmpina, Cluj Napoca și Oradea, unde sunt scoase la concurs 1.880 de posturi, în timp ce Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă de la Boldești organizează admitere pentru 300 de posturi, iar școlile de subofițeri de jandarmi de la Drăgășani și Fălticeni oferă 700 de locuri.

Instituția Prefectului a organizat astăzi o conferință de presă, în cadrul căreia șefi din IPJ Vrancea, ISU Vrancea și Jandarmeria Vrancea au prezentat oferta educațională.

Inspectoratul de Poliție Vrancea

Din cauza faptului că în ultimii 2 ani foarte mulți polițiști cu experiență s-au pensionat la îndeplinirea vârstei și a condițiilor legale de pensie, în prezent IPJ Vrancea are un deficit de personal de 29% în rândul ofițerilor de poliție și un deficit de 17% în rândul agenților de poliție.

Din acest motiv și pentru că situația este similară la nivelul tuturor inspectoratelor de poliție, Ministerul Afacerilor Interne a hotărât suplimentarea numărului de locuri la școlile de agenți de poliție în anul 2018 și organizarea unui concurs de admitere la școlile de agenți de poliție în sesiunea ianuarie 2018.
Candidații care promovează examenul de admitere vor parcurge 1 an de studiu la unitatea de învățământ aleasă.

Inspectoratul de Politie al Judeţului Vrancea, prin intermediul Serviciului resurse umane, desfăşoară în această perioadă selecție de candidați pentru concursul de admitere la școlile postliceale de pregătire ale agenților de poliție și ale agenților de poliție de frontieră.

Școlile de agenți de poliție pentru care au loc înscrieri în această perioadă sunt:
• Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina;
• Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca;
• Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea (în situaţia în care candidaţii au domiciliul/reședința în județul Vrancea);

Înscrierile au loc la sediul IPJ Vrancea din municiupiul Focșani până la data de 5 decembrie 2017.

Concursul de admitere va avea loc în perioada 15 – 19 ianuarie 2018 (probele sportive) și în data de 20 ianuarie 2018 proba scrisă.

Examenul scris constă într-un test grilă de 90 de întrebări cu un singur răspuns corect, din care 60 întrebări din gramatica Limbii române și 30 de întrebări din gramatica unei limbi străine (Engleză sau Franceză).

Numărul de locuri bugetate pentru aceste școli școlile postliceale pentru ianuarie 2018 sunt:
• Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina – 1300 locuri
• Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca – 300 locuri
• Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea – 280 locuri
Locurile la instituțiile de învățământ postliceal sunt comune pentru femei și bărbați.

Toate informațiile privind dosarul de concurs se regăsesc pe site-ul oficial al unităţii noastre – http://vn.politiaromana.ro

Candidații care se înscriu trebuie să se informeze zilnic de pe site-ul IPJ Vrancea despre modificările legate de concursul de admitere.

Pentru a participa la concursul de admitere și pentru a deveni polițiști, candidații trebuie :

a. să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România;
b. să cunoască limba română scris şi vorbit;
c. să aibă capacitate deplină de exerciţiu;
d. să fie apt din punct de vedere medical, fizic şi psihologic. – pentru care se dau probe sportive și sunt examinați medical de medicul de unitate.
e. să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniţi sau să îi împlinească în cursul anului în care participă la concursul de admitere;
f. să fie absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat;
g. să aibă un comportament corespunzător în societate: să nu aibă antecedente penale, să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată, nu trebuie să aibă calitatea de membru al vreunui partid politic sau organizații cu caracter politic;
h. să nu aibă semne particulare evidente sau tatuaje neacoperite de vestimentaţie, în ţinuta de vară (șort și tricou cu mâneca scurtă);
i. să fi obţinut la purtare, în perioada studiilor liceale, media de cel puţin 9,00
j. să aibă înălţimea de minimum 1,70 m bărbaţii şi 1,65 m femeile;
Această conditie va fi eliminată în cel mai scurt timp, urmând a fi introdus un traseu aplicativ, prin modificarea O.M.A.I. 140/2016 .
k. să nu fi fost exmatriculaţi pentru abateri disciplinare dintr-o instituţie de învăţământ.
l.
Sunt foarte importante aceste criterii, iar candidații trebuie să se asigure că le îndeplinesc înainte de a se prezenta la înscriere.

Dacă înscrierile au loc până la data de 5 decembrie 2017, dosarele complete cu actele care sunt prezentate pe site trebuie aduse la IPJ Vrancea – Serviciul resurse umane până la data de 28 decembrie 2017 (nicio zi în plus!).

Până la data de 9 noiembrie 2017 s-au înscris 120 de candidați ( 84 băieți și 36 fete) din care niciun candidat pe locurile minorităților naționale.

Urăm “Succes!” tuturor candidaților înscriși la acest concurs de admitere !

Relaţii suplimentare se pot obţine zilnic la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vrancea – Serviciul resurse umane.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea

         Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea recrutează candidaţi pentru participarea la concursul de admitere la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri  şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti-sesiunea ianuarie 2018.

         La concursul de admitere, se candidează pe 300 de locuri, astfel:

  • Subofiţer de pompieri şi protecţie civilă- 275 de locuri ;
  • Maistru militar auto – 25 de locuri.

  Durata studiilor postliceale este de 1 an.

          Cererile de înscriere la concursul de admitere se depun la sediul inspectoratului pentru situaţii de urgenţă judeţean, până la data de 5 decembrie 2017.

           Pentru a participa la concursul de admitere , candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii generale :

– să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România;

– să fie declaraţi „apt” din punct de vedere medical, fizic şi psihologic;

– să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniţi sau să îi împlinească în cursul anului în care participă la concurs;

– să fie absolvenţi de liceu, cu diplomă de bacalaureat;

– să aibă un comportament corespunzător cerinţelor de ember admise şi practicate în societate;

– să nu aibă antecedente penale, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea sau să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni;

– să aibă vârsta de până la 27 de ani, împliniţi în anul participării la concurs;

– să aibă înălţimea minimum 1,70 m ;

– să nu aibă embe particulare evidente sau tatuaje neacoperite de vestimentaţie, în ţinuta de vară;

– să fi obţinut la purtare, în perioada studiilor liceale, media de cel puţin 9,00, cu excepţia candidaţilor care au absolvit instituţii de învăţământ de nivel liceal în state ember ale Uniunii Europene în care nu se evaluează prin notă/punctaj/calificativ purtarea elevului;

– să nu fi fost exmatriculaţi, pentru abateri disciplinare, dintr-o instituţie de învăţământ

  ETAPE ŞI PROBE DE CONCURS :

  • Etapa I de selecţie:

                    – examinarea medicală;

                    – evaluarea psihologică.

        Examinarea medicală a candidaţilor se realizează la unităţile medicale teritoriale ale MAI şi constă în evaluarea detaliată a stării de sănătate, conform baremelor medicale în vigoare. Aceasta se concretizează prin completarea fişei medicale de încadrare tip MAI.

       Evaluarea psihologică a candidaţilor, se realizează la unităţile teritoriale care asigură recrutarea, de către specialişti din cadrul Centrului de Psihosociologie al MAI, potrivit planificării întocmite împreună cu inspectoratele judeţene.

  • Etapa a II-a de selecţie:

                      – contravizita medicală;

                      – verificarea aptitudinilor fizice;

                      – proba de verificare a cunoştinţelor.

       Etapa a doua de selecţie (concursul de admitere) se desfăşoară în perioada 13-21 ianuarie 2018, potrivit calendarului admiterii, astfel:

Ø Contravizita medicală a candidaţilor la instituţiile de învăţământ ale MAI se realizează la sediul unităţii de învăţământ de către subcomisia medicală şi constă în evaluarea sumară a candidaţilor pe baza fişei medicale tip MAI, precum şi în verificarea îndeplinirii criteriului privind înălţimea minimă şi observarea directă a existenţei semnelor particulare sau tatuajelor neacoperite de vestimentaţie, în ţinuta de vară.

Ø Verificarea aptitudinilor fizice a candidaţilor se realizează conform probelor și baremelor stabilite pentru sesiunea de admitere.

Ø Proba de verificare a cunoştinţelor constă într-un test grilă, susținut în data de 20 ianuarie 2018, la disciplina matematică.

                                  Inspectoratul de Jandarmi Vrancea

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vrancea are un deficit de personal de 28 de subofiţeri, un număr care este destul de semnificativ. Cu această ocazie îi așteptăm pe toți cei care doresc să se înscrie la școlile noastre de formare a subofiţerilor și să se alăture echipei de jandarmi vrînceni, după absolvire.

         Locurile scoase la concurs sunt comune pentru bărbați și pentru femei. Data limită de depunere a dosarelor este aceeași la toate instituțiile Ministerului Afacerilor Interne, și anume 5 decembrie, urmând ca examenele să fie susținute în perioada 13 ianuarie – 20 ianuarie.

        Un avantaj destul de important ar fi stabilitatea locului de muncă. La nivelul Ministerului Afacerilor Interne a fost relizat un studiu sociologic din care au reieșit câteva elemente… stabilitatea locului de muncă, un venit salarial sigur, posibilitatea avansării în carieră, în situația în care subofiţerii pot să acceadă pe funcții de ofiţer atunci când urmează cursurile unor instituții de învățământ superior. 
Ne dorim să ne găsim oameni buni, care să vină să se încadreze în structurile noastre. Un alt element de noutate este dublarea posturilor de admitere la școlile de subofițeri: dacă până acum aveam 300, iată că acum avem 700. 
În ceea ce privește trecerea în rezervă a cadrelor din inspectoratul nostru în anul 2017, acestea au fost în număr de 16.

         Deficitul de personal până în acest moment nu a dus la îngreunarea misiunilor specifice executate de către Jandarmneria Vrancea.

               În prezent, la școlile de subofiţeri din  Drăgăşani şi Fălticeni, avem un total de 21 de elevi recrutați de către inspectorat, din care 11 elevi sunt în anul I și 10 în anul 2, care vor absolvi în cursul lunii decembrie 2017.

        Acum așteptăm și numărul de posturi care ne va fi repartizat la nivel de inspectorat, pentru a-i putea repartiza în funcție de nevoile pe care le avem la nivel județean.

        În ceea ce privește condițiile de participare la concurs precum şi baremele pentru susţinerea examenelor acestea sunt afișate atât de siteul nostru cât și pe siteul fiecărei școli de subofițeri. În acest moment există în dezbatere publică un proiect de ordin pentru modificarea ordinului  referitor la susţinerea probelor fizice, în momentul în care va fi aprobat îl vom aduce la cunoștința persoanelor interesate atât pe siteul nostru cât şi pe canalele social media ale instituției.


ARTICOLE SIMILARE
spot_img
- Advertisment -

Cele mai citite

FOTO VIDEO Instituțiile MAI își fac reclamă pentru a atrage candidați la școlile de subofițeri

Ministerul Afacerilor Interne a demarat o campanie de recrutare a candidaților pentru concursul de admitere la școlile postliceale de pregătire ale ministerului, sesiunea ianuarie 2018. În acest sens, Poliția, Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Jandarmeria așteaptă până pe data de 5 decembrie dosarele aspiranților la posturile scoase la concurs. Cele mai multe locuri se regăsesc la școlile de agenți de poliție de la Cîmpina, Cluj Napoca și Oradea, unde sunt scoase la concurs 1.880 de posturi, în timp ce Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă de la Boldești organizează admitere pentru 300 de posturi, iar școlile de subofițeri de jandarmi de la Drăgășani și Fălticeni oferă 700 de locuri.

Instituția Prefectului a organizat astăzi o conferință de presă, în cadrul căreia șefi din IPJ Vrancea, ISU Vrancea și Jandarmeria Vrancea au prezentat oferta educațională.

Inspectoratul de Poliție Vrancea

Din cauza faptului că în ultimii 2 ani foarte mulți polițiști cu experiență s-au pensionat la îndeplinirea vârstei și a condițiilor legale de pensie, în prezent IPJ Vrancea are un deficit de personal de 29% în rândul ofițerilor de poliție și un deficit de 17% în rândul agenților de poliție.

Din acest motiv și pentru că situația este similară la nivelul tuturor inspectoratelor de poliție, Ministerul Afacerilor Interne a hotărât suplimentarea numărului de locuri la școlile de agenți de poliție în anul 2018 și organizarea unui concurs de admitere la școlile de agenți de poliție în sesiunea ianuarie 2018.
Candidații care promovează examenul de admitere vor parcurge 1 an de studiu la unitatea de învățământ aleasă.

Inspectoratul de Politie al Judeţului Vrancea, prin intermediul Serviciului resurse umane, desfăşoară în această perioadă selecție de candidați pentru concursul de admitere la școlile postliceale de pregătire ale agenților de poliție și ale agenților de poliție de frontieră.

Școlile de agenți de poliție pentru care au loc înscrieri în această perioadă sunt:
• Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina;
• Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca;
• Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea (în situaţia în care candidaţii au domiciliul/reședința în județul Vrancea);

Înscrierile au loc la sediul IPJ Vrancea din municiupiul Focșani până la data de 5 decembrie 2017.

Concursul de admitere va avea loc în perioada 15 – 19 ianuarie 2018 (probele sportive) și în data de 20 ianuarie 2018 proba scrisă.

Examenul scris constă într-un test grilă de 90 de întrebări cu un singur răspuns corect, din care 60 întrebări din gramatica Limbii române și 30 de întrebări din gramatica unei limbi străine (Engleză sau Franceză).

Numărul de locuri bugetate pentru aceste școli școlile postliceale pentru ianuarie 2018 sunt:
• Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina – 1300 locuri
• Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca – 300 locuri
• Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea – 280 locuri
Locurile la instituțiile de învățământ postliceal sunt comune pentru femei și bărbați.

Toate informațiile privind dosarul de concurs se regăsesc pe site-ul oficial al unităţii noastre – http://vn.politiaromana.ro

Candidații care se înscriu trebuie să se informeze zilnic de pe site-ul IPJ Vrancea despre modificările legate de concursul de admitere.

Pentru a participa la concursul de admitere și pentru a deveni polițiști, candidații trebuie :

a. să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România;
b. să cunoască limba română scris şi vorbit;
c. să aibă capacitate deplină de exerciţiu;
d. să fie apt din punct de vedere medical, fizic şi psihologic. – pentru care se dau probe sportive și sunt examinați medical de medicul de unitate.
e. să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniţi sau să îi împlinească în cursul anului în care participă la concursul de admitere;
f. să fie absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat;
g. să aibă un comportament corespunzător în societate: să nu aibă antecedente penale, să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată, nu trebuie să aibă calitatea de membru al vreunui partid politic sau organizații cu caracter politic;
h. să nu aibă semne particulare evidente sau tatuaje neacoperite de vestimentaţie, în ţinuta de vară (șort și tricou cu mâneca scurtă);
i. să fi obţinut la purtare, în perioada studiilor liceale, media de cel puţin 9,00
j. să aibă înălţimea de minimum 1,70 m bărbaţii şi 1,65 m femeile;
Această conditie va fi eliminată în cel mai scurt timp, urmând a fi introdus un traseu aplicativ, prin modificarea O.M.A.I. 140/2016 .
k. să nu fi fost exmatriculaţi pentru abateri disciplinare dintr-o instituţie de învăţământ.
l.
Sunt foarte importante aceste criterii, iar candidații trebuie să se asigure că le îndeplinesc înainte de a se prezenta la înscriere.

Dacă înscrierile au loc până la data de 5 decembrie 2017, dosarele complete cu actele care sunt prezentate pe site trebuie aduse la IPJ Vrancea – Serviciul resurse umane până la data de 28 decembrie 2017 (nicio zi în plus!).

Până la data de 9 noiembrie 2017 s-au înscris 120 de candidați ( 84 băieți și 36 fete) din care niciun candidat pe locurile minorităților naționale.

Urăm “Succes!” tuturor candidaților înscriși la acest concurs de admitere !

Relaţii suplimentare se pot obţine zilnic la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vrancea – Serviciul resurse umane.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea

         Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea recrutează candidaţi pentru participarea la concursul de admitere la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri  şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti-sesiunea ianuarie 2018.

         La concursul de admitere, se candidează pe 300 de locuri, astfel:

  • Subofiţer de pompieri şi protecţie civilă- 275 de locuri ;
  • Maistru militar auto – 25 de locuri.

  Durata studiilor postliceale este de 1 an.

          Cererile de înscriere la concursul de admitere se depun la sediul inspectoratului pentru situaţii de urgenţă judeţean, până la data de 5 decembrie 2017.

           Pentru a participa la concursul de admitere , candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii generale :

– să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România;

– să fie declaraţi „apt” din punct de vedere medical, fizic şi psihologic;

– să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniţi sau să îi împlinească în cursul anului în care participă la concurs;

– să fie absolvenţi de liceu, cu diplomă de bacalaureat;

– să aibă un comportament corespunzător cerinţelor de ember admise şi practicate în societate;

– să nu aibă antecedente penale, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea sau să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni;

– să aibă vârsta de până la 27 de ani, împliniţi în anul participării la concurs;

– să aibă înălţimea minimum 1,70 m ;

– să nu aibă embe particulare evidente sau tatuaje neacoperite de vestimentaţie, în ţinuta de vară;

– să fi obţinut la purtare, în perioada studiilor liceale, media de cel puţin 9,00, cu excepţia candidaţilor care au absolvit instituţii de învăţământ de nivel liceal în state ember ale Uniunii Europene în care nu se evaluează prin notă/punctaj/calificativ purtarea elevului;

– să nu fi fost exmatriculaţi, pentru abateri disciplinare, dintr-o instituţie de învăţământ

  ETAPE ŞI PROBE DE CONCURS :

  • Etapa I de selecţie:

                    – examinarea medicală;

                    – evaluarea psihologică.

        Examinarea medicală a candidaţilor se realizează la unităţile medicale teritoriale ale MAI şi constă în evaluarea detaliată a stării de sănătate, conform baremelor medicale în vigoare. Aceasta se concretizează prin completarea fişei medicale de încadrare tip MAI.

       Evaluarea psihologică a candidaţilor, se realizează la unităţile teritoriale care asigură recrutarea, de către specialişti din cadrul Centrului de Psihosociologie al MAI, potrivit planificării întocmite împreună cu inspectoratele judeţene.

  • Etapa a II-a de selecţie:

                      – contravizita medicală;

                      – verificarea aptitudinilor fizice;

                      – proba de verificare a cunoştinţelor.

       Etapa a doua de selecţie (concursul de admitere) se desfăşoară în perioada 13-21 ianuarie 2018, potrivit calendarului admiterii, astfel:

Ø Contravizita medicală a candidaţilor la instituţiile de învăţământ ale MAI se realizează la sediul unităţii de învăţământ de către subcomisia medicală şi constă în evaluarea sumară a candidaţilor pe baza fişei medicale tip MAI, precum şi în verificarea îndeplinirii criteriului privind înălţimea minimă şi observarea directă a existenţei semnelor particulare sau tatuajelor neacoperite de vestimentaţie, în ţinuta de vară.

Ø Verificarea aptitudinilor fizice a candidaţilor se realizează conform probelor și baremelor stabilite pentru sesiunea de admitere.

Ø Proba de verificare a cunoştinţelor constă într-un test grilă, susținut în data de 20 ianuarie 2018, la disciplina matematică.

                                  Inspectoratul de Jandarmi Vrancea

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vrancea are un deficit de personal de 28 de subofiţeri, un număr care este destul de semnificativ. Cu această ocazie îi așteptăm pe toți cei care doresc să se înscrie la școlile noastre de formare a subofiţerilor și să se alăture echipei de jandarmi vrînceni, după absolvire.

         Locurile scoase la concurs sunt comune pentru bărbați și pentru femei. Data limită de depunere a dosarelor este aceeași la toate instituțiile Ministerului Afacerilor Interne, și anume 5 decembrie, urmând ca examenele să fie susținute în perioada 13 ianuarie – 20 ianuarie.

        Un avantaj destul de important ar fi stabilitatea locului de muncă. La nivelul Ministerului Afacerilor Interne a fost relizat un studiu sociologic din care au reieșit câteva elemente… stabilitatea locului de muncă, un venit salarial sigur, posibilitatea avansării în carieră, în situația în care subofiţerii pot să acceadă pe funcții de ofiţer atunci când urmează cursurile unor instituții de învățământ superior. 
Ne dorim să ne găsim oameni buni, care să vină să se încadreze în structurile noastre. Un alt element de noutate este dublarea posturilor de admitere la școlile de subofițeri: dacă până acum aveam 300, iată că acum avem 700. 
În ceea ce privește trecerea în rezervă a cadrelor din inspectoratul nostru în anul 2017, acestea au fost în număr de 16.

         Deficitul de personal până în acest moment nu a dus la îngreunarea misiunilor specifice executate de către Jandarmneria Vrancea.

               În prezent, la școlile de subofiţeri din  Drăgăşani şi Fălticeni, avem un total de 21 de elevi recrutați de către inspectorat, din care 11 elevi sunt în anul I și 10 în anul 2, care vor absolvi în cursul lunii decembrie 2017.

        Acum așteptăm și numărul de posturi care ne va fi repartizat la nivel de inspectorat, pentru a-i putea repartiza în funcție de nevoile pe care le avem la nivel județean.

        În ceea ce privește condițiile de participare la concurs precum şi baremele pentru susţinerea examenelor acestea sunt afișate atât de siteul nostru cât și pe siteul fiecărei școli de subofițeri. În acest moment există în dezbatere publică un proiect de ordin pentru modificarea ordinului  referitor la susţinerea probelor fizice, în momentul în care va fi aprobat îl vom aduce la cunoștința persoanelor interesate atât pe siteul nostru cât şi pe canalele social media ale instituției.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu