FOTO-VIDEO Flori pentru cadrele medicale de la Spitalul Militar și de la DSP Vrancea

0
1271
După medicii și asistentele de la Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon”, a venit rândul cadrelor de la Spitalul Militar și de la Direcția de Sănătate Publică să primească flori, în semn de apreciere și susținere pentru efortul și dăruirea depuse în această perioadă extrem de dificilă. ”Florile noastre au oprit astăzi, pentru câteva momente, agitația din sediile Spitalului Militar și cel al Direcției de Sănătate Publică Vrancea! Pentru toți medicii și asistenții medicali care lucrează NON STOP în zilele acestea cumplite, am adus zâmbete și un strop de bucurie în inimile lor! Sănătatea stă atât în mâinile noastre cât și în mâinile lor! Le doresc putere de muncă și mult optimism! Îi felicităm din toată inima și suntem alături de ei în aceste clipe grele! O inimă mare de flori pentru tot sistemul medical! Mult succes!”, au transmis reprezentanții Meca Events.

Mai mult, gestul reprezentanților florăriei focșănene a coincis, astăzi, cu aniversarea zilei de naștere a medicului epidemiolog Janina Lazăr, de la DSP Vrancea. Janina Lazăr este medicul implicat din prima zi în munca de prevenire, protecție și combatere a răspândirii virusului COVID-19 în județul nostru. ”Ne bucurăm că v-am adus un strop de fericire și lacrimi de bucurie în această zi specială, doamna doctor Janina Lazăr! Vă dorim ca viața să vă ofere realizări nemărginite și să treceți cu succes peste toate clipele grele!”, i-au transmis reprezentanții florăriei.

La multi ani, doamna doctor Janina Lazar!

Ne bucuram ca v-am adus un strop de fericire si lacrimi de bucurie in aceasta zi speciala, doamna doctor Janina Lazar! Va dorim ca viata sa va ofere realizari nemarginite si sa treceti cu succes peste toate clipele grele! O zi minunata!❤💐

Publicată de Meca Events pe Joi, 19 martie 2020