FOTO-VIDEO Cristi Hrubaru și prietenii săi motocicliști au renovat casele familiilor nevoiașe dintr-un sat din Constanța

0
456

Pentru al treilea an consecutiv, comunitatea motocicliștilor din România a derulat acțiunea ”Bikers for humanity”, în sprijinul unor familii nevoiașe din județul Constanța. Astfel, în weekendul 1-3 iunie, peste 300 de motocicliști voluntari au ajutat la renovarea a 9 case din satul Plopeni, comuna Chirnogeni. Unul dintre cei mai implicați motocicliști în aceste acțiuni umanitare este focșăneanul Cristi Hrubaru, cunoscut om de radio și televiziune.

http://

Nici nu știu de unde să încep, sunt obosit și foarte, foarte fericit! De ce? Pentru că ne-a ieșit și anul acesta. De data asta ne-am descurcat singuri. Cu mici stângăcii la capitolul organizare, dar AM REUȘIT!!!!! Echipele AMEROPA și FERMA STOIAN plus Primăria Chirnogeni au finalizat lucrările acolo unde timpul nu ne-a mai lăsat s-o facem. Toate casele sunt gata!

Peste 300 de oameni minunați, motocicliști (sau nu) din diferite colțuri ale țării, cu inima cât China, care, în loc să facă plajă în Vamă sau să cutreiere țara asta-n lung și-n lat pe mobre, au ales să vină la Chirnogeni și să ajute 9 familii necăjite. Motocicliști care au purtat tricouri de voluntar, lăsând vestele deoparte, alegând să reprezinte OMUL nu clubul. Voi realizați că la niciun eveniment moto din România nu s-a mai întâmplat asta vreodată? Că ați făcut istorie? De-aia zic, că voi, cei care ați fost în acest weekend, cu sufletul, forța brațelor și sute de donații constând în haine sau jucării, VOI chiar sunteți extraordinari.

Sper că toată lumea a ajuns cu bine acasă. Sper că sunteți mândri de ceea ce am realizat împreună acolo, la Chirnogeni. Aveți respectul meu pe viață! Vreau să fac parte din această familie până la finalul vieții mele! Mulțumesc din suflet echipei care a reușit să pună cap la cap această ediție, mulțumesc din suflet sponsorilor. Împreună suntem Bikers For Humanity!”, a scris pe Facebook Cristi Hrubaru, după finalizarea acțiunii umanitare a motocicliștilor.