FOTO-VIDEO Bărbați acuzați de înșelăciune de o simigerie din Focșani. Cum au dat ei ”lovitura”

0
782
Simigeria Rustic, situată pe Bulevardul Unirii din Focșani, în centru, vizavi de noul supermarket Paco, a distribuit pe Facebook un filmuleț și fotografii cu 3 bărbați pe care îi acuză de înșelăciune. Reprezentanții simigeriei susțin că cei 3 au acționat împreună, după un plan pus la punct dinainte, înșelând vânzătoarea și producând o pagubă unității alimentare. ”Metoda ruperii banului cu dinții. În total sunt 3 escroci bine organizați. PRIMUL vine, cumpără produse, iar după ce primește restul se face că pleacă, se întoarce cu spatele, dar el de fapt rupe cu dinții colțul banului. AL 2-LEA din spatele lui deja începe să comande produsele cu banii, mândru în mână, dar în momentul în care trebuie să plătească vânzătoarei, PRIMUL bagă din nou mâna repede pe geam cu pretextul să i se schimbe banul rupt. Īn acest timp, AL 2-LEA pasează banii celui de AL 3-LEA, după care începe a cere insistent restul vânzătoarei la banii pe care de fapt nu i-a mai dat. AL 3-LEA din spate, în momentul în care apare agitația din jur (că mi-ai dat, că nu mi-ai dat), vine și confirmă, ajutându-l pe AL 2-LEA că a văzut el când cel din fața lui a dat banii”, povestesc reprezentanții simigeriei derularea faptelor.
PS – Atenție maximă la minutul 1:45 – primul rupe banii cu gura și la minutul 2:15 – cel din dreptul geamului „palmează” banii celui de-al treilea din partea dreaptă!

Excrocherie în plină zi !

Metoda ‼ruperii banului cu dinții ‼‼ In total sunt 3 excroci bine organizați . PRIMUL vine cumpără produse iar după ce primește restul se face ca pleacă , se întoarce cu spatele dar el de fapt rupe cu dinții colțul banului . AL 2-LEA din spatele lui deja începe să comande produsele cu banii mândru în mănă dar în momentul în care trebuie să plătească vânzătoarei PRIMUL bagă din nou mâna repede pe geam cu pretextul să i se schimbe banul rupt . Īn acest timp AL 2- LEA pasează banii celui de de AL 3 -LEA după care începe a cere insistent restul vănzătoarei la banii pe care de fapt nu i-a mai dat .AL 3 – LEA din spate, în momentul în care apare agitația din jur ( că mi-ai dat , că nu mi- ai dat ) vine și confirmă ajutându-l pe AL.2- LEA că a văzut el când cel din fața lui a dat banii

Publicată de Rustic Simigerie&Pizza pe Miercuri, 18 decembrie 2019