FOTO Umanitar: o bunică și nepoțica de 2 ani au nevoie de ajutorul semenilor după ce focul le-a distrus casa

0
283

În data de 24 ianuarie 2019, în plină iarnă, o bunică și nepoțica de doi ani din Odobești, Vrancea, au scăpat cu viață dintr un incendiu care le-a distrus aproape toată casa.
Ce a rămas în locul casei bătrânești este un loc plin de resturi arse, tavane care aproape stau să cadă, podea și lucruri îmbibate de apă, pereți șubreziți de distrugerea acoperișului. Casa bătrânească întreținută și îmbunătățită din munca grea a femeii în anii petrecuți în Italia a devenit nelocuibilă și de aceea vrem să venim în ajutorul lor.
În primul rând, este nevoie de materiale de construcții pentru pereți, lemne și tablă pentru acoperiș, măcar să își refacă strictul necesar locuibil și pentru ca Eliza, micuța salvată de bunica ei, să poată fi îngrijită și iubită într-un loc numit ACASĂ.
Sunt bineveniți toți cei care pot contribui cu materiale de construcții!
Pentru cei care pot contribui bănește, vă oferim contul bancar în care puteți dona:
RO95BTRLRONCRT0340631101, Dincan Luci- Marina.

COMUNITATEA este formată de fiecare dintre noi. Dacă fiecare dintre noi am fi într-o astfel de situație, cu siguranță ne-am bucura să fim ajutați!
Doar ajutându-ne între noi putem deveni o comunitate vie și funcțională, însuflețită de înțelegere și bunătate față de cei aflați în nevoie!

Sursa: RO100 Citizen Focșani