joi, mai 30, 2024
AcasăSocietateFOTO Târg de Paște și acțiune caritabilă pentru strângere de fonduri la...

FOTO Târg de Paște și acțiune caritabilă pentru strângere de fonduri la Școala Gimnazială ”Adrian Păunescu”

Și în acest an şcolar, preșcolarii și elevii Şcolii Gimnaziale Adrian Păunescu au răspuns prezent provocării de a dărui, așa cum o fac de ani de zile. O astfel de acțiune presupune perseverență, angajament şi responsabilitate, iar implicarea elevilor reprezintă o experienţă de natură să le formeze caracterul, personalitatea, constituind un beneficiu pentru toţi cei implicaţi: de a constata cât de minunat este să fii alături de cei care au nevoie de tine!
Astăzi, întregul colectiv a fost alături, în cadrul acțiunii caritabile din proiectul ”Suflet pentru Suflet” – Târg de Paști, unde bunătatea, generozitatea şi solidaritatea ne-au unit pe toţi în jurul produselor hand-made, realizate cu migală și determinare, în multe ore de muncă. Banii strânși vor fi donați ”Asociației Sf. Stelian- ocrotitorul copiilor”, încercând astfel, să punem o cărămidă la temelia așezământului pe care asociația și-a propus să îl construiască. Mulțumim pe această cale, tuturor acelora ce au făcut posibil ca intenția să devină realitate: elevii, cadrele inimoase, colaboratorii, dar mai ales, familiile dragilor ce fac parte din marea și zâmbitoarea familie a ȘCOLII GIMNAZIALE ”ADRIAN PĂUNESCU”, din Focșani.
Divinitatea va răsplăti mereu generozitatea, înmiind zâmbetele sănătoase, buna dispoziție, pentru o lume mai bună, cu pace și credința că a-ți ajuta aproapele, înseamnă să te umpli cu bucurie, pe tine! (Sursa: Facebook/ Școala Gimnazială ”Adrian Păunescu!”)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu