FOTO Tânăra din Focșani care face furori în lumea modei. Cine sunt vedetele îmbrăcate de ea

0
1813

O tânără din Focșani a dat lovitura în lumea modei. Este vorba despre Andra Ghinea, absolventă a Universității Naţionale de Arte – Bucureşti (UNArt), secţia Modă, care se bucură în prezent de un succes imens și este considerată de revistele de specialitate cea mai în vogă creatoare de haine tinereşti. Andra a fost elevă a Colegiului Național Al. I. Cuza și a cochetat încă din copilărie cu ideea că va face modă, apetitul deschizându-i-se în atelierul de croitorie al mamei. „Ca orice copil, m-au preocupat la început hainele pentru păpuşi. Apoi am început să-mi confecţionez singură haine. Aveam cam zece ani când mă gândeam că o să cochetez cu moda. Apoi, la gimnaziu am descoperit că îmi place să desenez. În clasa a X-a eram decisă că o să fac modă şi am început pregătirea pentru facultate, unde am intrat printre primii”, ne-a spus Andra Ghinea. Prima colecție a lansat-o când era în anul doi de facultate, iar lucrarea de licență i-a uimit pe toți. Tema de licență s-a numit „SHINIGAMI”, o colecţie care a avut ca scop relatarea unei poveşti în care demonii preiau înfăţişări umane pentru a se încadra în lumea oamenilor.

De aici au început și primele contacte, primele haine vândute unor cunoscute artiste și consacrarea națională și internațională. Hainele ei au fost purtate de celebra cântăreaţă Inna și au putut fi admirate de toată țara după ce imaginea artistei a fost folosită de compania Coca Cola în reclame şi pe dozele celei mai cunoscute băuturi răcoritoare. Ținutele extravagante ale Andrei au mai fost purtate de Lora, Antonia, Irina Rimes, Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan.

La sfârșitul anului 2019, talentul său creativ a fost răsplătit de revista Elle, care i-a acordat premiul Best Young Designer, la Elle Style Awards. Creatoarea de modă câştigă în prezent mulţi bani de pe urma muncii sale, fiind prezentă în Bucureşti Mall Vitan, la A List Designers Boutique, dar şi la Constanţa şi Sibiu. De curând, tânăra creatoare are colaborări şi în Germania, cu branduri de renume. „Ţinutele mele sunt, de multe ori, inspirate din anime-uri şi stilul gotic. De obicei, când concep o colecţie nouă, vin aici la Focşani, în atelierul mamei şi lucrăm până la epuizare. Sunt produse unicat şi ţin foarte mult la păstrarea acestui concept de unicat. Tinerilor le place ce fac pentru că este ceva nonconformist. Este o lume mare aceasta a modei, doar că ceea ce lucrez eu nu face multă lume. Îmi găsesc inspiraţie în orice. Mă inspir de la hainele obişnuite pe care încerc să le fac neobişnuite. Iar eu chiar mă îmbrac cu hainele mele, în fiecare zi, cel puţin cu o piesă”, ne mai spune Andra.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

<!-- /96038750/Vrancea24/Billboard -->
<div id='div-gpt-ad-1674821856114-0' style='min-width: 300px; min-height: 90px;'>
 <script>
  googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1674821856114-0'); });
 </script>
</div></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentAdjud: proiecte de investiții cu fonduri europene, în educație, sport, străzi și spații verzi
Articolul următorLudovic Orban: pensiile vor crește de la 1 ianuarie 2022