FOTO Sute de liberali vrânceni au participat la regionala de la Constanța, alături de președintele PNL Ludovic Orban și mai mulți candidați la europarlamentare

0
371

Câteva sute de liberali vrânceni au participat astăzi la întâlnirea regională Sud-Est, desfășurată la Constanța, în Pavilionul Expozițional. Delegația PNL Vrancea a fost condusă de senatorul Cătălin Toma, președintele filialei județene, alături de deputatul Ion Ștefan. La eveniment au luat parte primari liberali vrânceni, consilieri județeni și municipali, consilieri locali și alți liberali care au dorit să fie prezenți la o reuniune care a scos în evidență forța Partidului Național Liberal, în perspectiva alegerilor europarlamentare din 26 mai.

La întâlnirea regională Sud-Est cu aleșii locali, au participat președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, alți lideri naționali și locali ai PNL, primari din alte județe, parlamentari și candidați la alegerile europarlamentare, în persoana domnilor Rareș Bogdan, Siegfried Mureșan, Dan Motreanu, Cristian Bușoi și Vlad Nistor. (PNL Vrancea)