AcasăActualitateFOTO Spectacol total în prima seară a Festivalului de Blues

FOTO Spectacol total în prima seară a Festivalului de Blues

Prima seară a celei de-a patra ediții a Festivalului de Blues a fost un succes. Pe scena din decorul mirific din Lunca Siretului – ZagaZaga – au evoluat artiști și formații românești dar și din Spania (Los Mambo Jambo). Festivalul de anul acesta a fost deschis de Berti Barbera&Nicu Patoi. Membrii trupei Nightlosers au încântat, ca de obicei, seara fiind încheiată de show-ul incendiar susținut de Horia Brenciu&Orchestra. Cei care au rezistat după miezul nopții au putut participa la un alt fel de spectacol – Jam Session la Hambar – alături de Veran Zorilă&Insieme Music Grup.

Astăzi, între orele 16:00 și 18:00, pe scena de zi la Hambar, vor evolua Rareș Totu Midnight Sun, Bluescore – Hanno Hoefer, Raul Kusak și Liviu Pop. Intrarea este liberă. Apoi, de la ora 19:30, pe scena principală vor susține recitaluri consacrații Philipp Fankhauser, Kyla Brox și celebrul artist cubanez Arturo Sandoval, alături de formația sa. Partea de Jam Session la Hambar va fi asigurată de Andrei Cerbu&The Crossroads.

Amintim că organizatorii asigură transport gratuit pentru cei care vor să urmărească spectacolele de la Focșani Blues Festival. Plecările se fac de la Patiseria Marco din Piața Obor, la ora 13:00, pentru scena de zi, și la ora 17:30, pentru scena principală. Plecările de la ZagaZaga spre Focșani sunt între orele 18:00-19:00 și, respectiv, între 23:00-00:00.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu