FOTO Școlile din Vrancea au început cursurile de pregătire pentru examenele naționale, cu respectarea măsurilor de protecție

0
425

Revenirea elevilor vrânceni din clasele a VIII-a și a XII-a la cursuri a decurs în bune condiții. Astăzi, 02.06.2020, a început programul de pregătire al elevilor în vederea susținerii examenelor naționale. Inspectorii școlari ai județului Vrancea au verificat derularea activităților într-un număr de 64 de unități de învățământ și vor continua această activitate până la începerea examenelor.

Alături de echipa Inspectoratului Școlar Județean Vrancea s-a aflat și prefectul județului Vrancea, Gheorghiță Berbece, verificându-se în școlile vizitate aplicarea ordinului comun al Ministerului Educației și Cercetării și al Ministerul Sănătății pentru stabilirea unor măsuri de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 în unitățile/instituțiile de învățământ, instituții publice și toate structurile aflate în subordonarea sau coordonarea Ministerului Educației și Cercetării. Au fost monitorizate 64 de unități de învățământ, atât din mediul urban, cât și din mediul rural. La aceste activități au participat astăzi 1139 de elevi din clasa a VIII-a, 435 de elevi din clasa a XII-a și 350 de cadre didactice. (ISJ Vrancea)