FOTO Rezultate foarte bune obținute de motocicliștii din Odobești la competițiile din weekend

0
164

La sfârșitul săptămânii trecute s-au desfășurat mai multe competiții de motocros și motociclism viteză. Județul Vrancea a fost reprezentat de sportivii de la ACS Odobești – Secția Moto, singurul club moto din județ. Motocicliștii clubului din Odobești au făcut spectacol pe circuit și au fost aplaudați de către spectatori.

La Campionatul Național de Viteză pe Circuit, desfășurat la Serres (Grecia), a fost prezent Iulian Trifan, care a obținut locul secund la Superbike 1000 cc. La Cupa Moto RC, competiție ce a avut loc la Adâncata, au participat mai mulți sportivi de la ACS Odobești. Florin Bîrlădeanu și-a reconfirmat valoarea și a obținut locul al doilea la Moto RC 600 cc viteză. Bogdan Buleandră s-a clasat pe locul 10 la categoria 1000 cc.

Și la categoria Debutanți sportivii clubului din Odobești au avut o comportare meritorie. Daria Gănescu s-a clasat pe locul 11 la 600 cc. Având doar 15 ani, Daria Gănescu a fost cel mai tânăr pilot din competiție. La rândul său, Lavinia Bîrlădeanu s-a clasat pe locul 12, la 600 cc. O nouă speranță a sportului cu motor din Vrancea, Marius Florin, s-a clasat pe locul 7 la 600 cc, fiind prima sa participare la un asemenea concurs. De menționat că ACS Odobești se poate mândri și cu un loc întâi, obținut datorită parteneriatului încheiat cu Clubul ”Petrovici Racing Team” din Constanța. Sportivul clubului constănțean partener, Liviu Petrovici, a câștigat competiția de 600 cc.

În weekend s-a desfășurat și o competiție de enduro, la Craiova – Olteniax. Echipa enduro a ACS Odobești s-a clasat, în final, între primii 15 competitori. Echipa enduro a clubului din Odobești este alcătuită din Cosmin Minculescu, Adrian Tîrîlă, Bogdan Sterian, Nicușor Patic, Lică Mălureanu.