FOTO Rezultate de excepție: focșăneni, campioni mondiali la karate

0
39

Sportivii focșăneni au obținut noi rezultate foarte bune la competițiile internaționale de karate. La acest sfârșit de săptămână s-au desfășurat la Eger, în Ungaria, Campionatele Mondiale de Shotokan – SKDUN. Sensei Daniel Fusaru, antrenor la CSM Focșani 2007, face parte din echipa managerială a naționalei României care se întoarce acasă cu medalii de aur și argint. În primul rând, echipa de seniori a României Karate SKDUN a cucerit tiltul de campioană mondială kata echipe (sensei Daniel Fusaru – CSM Focșani 2007, Radu Todiraș – Dinamo București, Ionuț Petre – Dinamo București).

La rândul său, tânăra sportivă focșăneană Andreea Arginteanu a devenit campionaă mondială cu echipa feminină de tineret, alături de Isabela și Laura de la Dojo Casa Panciu, și a obținut medalia de argint la kata individual tineret 18-21 de ani.

 

 

 

 

Printre cei care au mai obținut rezultate foarte bune din delegația României se numără Alexandru Racoviță, medalie de aur la categoria sa de vârstă, și Irina Paraschiv, de la CSM Focșani 2007, care a devenit vicecampioană mondială la kumite cadeți. (sursa: Daniel Fusaru)