FOTO Proiecte pentru tineret la DJST Vrancea

0
251

La Centrul de Tineret Focșani – Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea, s-au desfășurat, săptămâna trecută, alte două activități de și pentru tineret, în cadrul proiectelor cuprinse în Calendarul de activități de și pentru tineret al Centrului de Tineret Focșani pe 2018, aprobat de Ministerul Tineretului și Sportului. Astfel:

  1. În cadrul proiectului “Educație pentru siguranța și sănătatea tinerilor“, pe data de 05 iunie a avut loc o activitate cu tema ”Corpul uman și necesitătile alimentare zilnice”, realizată în parteneriat cu Școala Postliceală Sanitară ”Vasile Alecsandri“ Focşani. La această activitate au participat tineri de la Colegiul Tehnic “Edmond Nicolau” Focsani, care au fost însoțiți de profesorii coordonatori Carmina Stoian și  Alexandru Mădălina.
  2. În cadrul proiectului ”Identitatea și valorile naționale în contextul Marii Uniri”, realizat în parteneriat cu Muzeul Vrancei – Mausoleul Mărășești, pe data de 07 iunie s-a desfășurat o activitate la care au participat elevi de la Liceul Teoretic “Duiliu Zamfirescu” din Odobești, coordonați de profesor Constanța Giurcan.

Mulțumim colaboratorilor noștri, elevilor și profesorilor implicați în proiectele organizate de Centrul de Tineret Focșani – Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea precum și școlilor participante la aceste activități. (comunicat DJST Vrancea)