FOTO Primarul Misăilă o pune la zid pe șefa Administrației Piețelor: „Nu a făcut nimic până azi”

0
818

Câteva fotografii cu interiorul Pieței Moldovei inundat de la ploaie, postate pe pagina de Facebook Focsani-strada mea, au stârnit comentariile oamenilor, care au reproșat autorităților că de mai mulți ani au promis o reabilitare, fără nicio rezolvare până în prezent. În discuții a intervenit și primarul Cristi Misăilă, care a criticat conducerea Administrației Piețelor pentru modul cum a acționat până acum.

FOTO: Facebook Focsani-strada mea

“Adminiatrația Piețelor este o societate comercială pe acțiuni condusă de o doamna director, (Ionescu Claudia) și de către un consiliu de administrație! Nu eu sau primăria putem lua decizii in administrarea acestei piețe! Mai mult în anul 2017 la propunerea mea consiliul local (acționarul majoritar) a făcut o mărire de capital a acestei societăți cu suma de 160.000 lei pentru a face un proiect de reabilitare a pieței Moldova! Din păcate nu a făcut absolut nimic nici pana astăzi! Îmi pare rău, dar va spun sincer ca echipa de conducere de la Piata se pare ca are alte priorități decât modernizarea acesteia, așa cum într-adevăr am promis in 2016, neștiind cu ce fel de oameni trebuie sa colaborez!
Pentru mine rămâne in continuare o prioritate și văzând ca nu au făcut nimic cei de la Piata, am luat hotărârea, târziu cei drept, de a aloca bani din bugetul local pentru a se face un proiect modern pentru Piata Moldovei, ce va fi realizat de Primaria Municipiului Focsani! Îmi cer scuze in fata focșănenilor in numele acestei instituții!”, a scris primaru Misăilă în comentariul său.