FOTO Patru dintre absolvenții Colegiului Unirea, cei mai premiați la deschiderea anului universitar la Politehnica București

0
1671

Directorul Colegiului Național „Unirea” din Focșani a trăit astăzi o zi de mare bucurie și mândrie. Unii dintre absolvenții unității pe care o conduce au fost premiați la deschiderea anului universitar de la Universitatea Politehnică București, fiind recompensați pentru rezultatele de excepție. Astfel, Raluca Vasilache și Răzvan Matișan, care au luat nota maximă la Bacalaureat, au intrat cu nota 10 și după admiterea de la Facultatea de Automatică și Calculatoare. De asemenea, cu nota 10 a intrat și Dorina Damian la Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei. Tot astăzi, premiat a fost și Andrei Jelea, tot absolvent al Colegiului „Unirea”, care este student în anul II și component în echipa de matematică a universității, cu care a obținut medalia de aur.

„Colegiul National Unirea a fost cel mai des pronunțat și trebuie subînțeles cât m-am simțit de mândru! Felicitări dragi colegi și dragi elevi, faceți împreuna o treaba minunată”, a scris pe pagina sa de Facebook directorul colegiului, Cornel Noană, prezent la eveniment.