FOTO Odobești, capitala motociclismului vrâncean

0
189

Orașul Odobești este unul din cele mai importante orașe din Moldova, în care se organizează și se promovează evenimente specifice sportului cu motor, acest fenomen atrăgând din ce în ce mai mulți susținători. Pasionații moto, atv și enduro au găsit la Odobești sprijin din partea domnului primar Daniel Nicolaș pentru a pune bazele secției moto în cadrul clubului ACS Odobești. De la înființarea secției în anul 2018, orașul Odobești a fost gazda diverselor evenimente sportive, precum Odofolk Festival, Drumul mausoleelor pe motocicletă, Etapa națională de enduro-cross, etc., care au pus în valoare istoria, tradițiile și frumusețile orașului viilor domnești.

 

Clubul ACS Odobești Secția moto nu promovează doar sportul cu motor făcând, totodată, și performanță în cadrul diverselor competiții din țară și străinătate. În weekend-ul 24-26 mai sportivii clubului au urcat pe podium la 2 categorii foarte importante: locul 3 la clasa SUPERBIKE pentru Iulian Trifan și locul 3 la clasa SUPERSPORT pentru Florin Bîrlădeanu în Campionatul Național de Viteza pe circuit, organizat de Federația Română de Motociclism.
Anul acesta, pe 28 septembrie 2019, va fi organizată etapa națională de enduro-cross, iar în premieră, la Odobești, va avea loc Gala Campionilor Federației Române de Motociclism.
#Odobesti #capitala sportului cu motor! (prof. Georgian Mocanu, președinte ACS Odobești – Secția moto)