FOTO Motocicliștii de la ACS Odobești, participanți la o nouă etapă de viteză pe circuit

0
178

Pe circuitul de viteză de la Adâncata s-a desfășurat, zilele trecute, Cupa Moto RC etapa a III-a. Județul Vrancea a fost reprezentat de sportivii singurului club care are secție moto – ACS Odobești. Competiția a fost dificilă, dar motocicliștii vrânceni au avut o comportare meritorie. Și de această dată, experimentatul Florin Bîrlădeanu și-a demonstrat valoarea: Stock 600 –  locul 2 în această etapă și locul 1 în clasamentul general Moto RC. La rândul său, Marius Florin Iliescu – Rookies 600 – s-a casat pe locul 4. Iar Daria Gănescu, la Rookies 600, s-a clasat pe locul 9. Este de admirat performanța ei, din moment ce Daria Gănescu are motocicletă de 250 cc și concurează la categoria 600 cc, cu rezultate foarte bune.

Iată ce au făcut și ceilalți motocicliști ai clubului din Odobești:                                                  – Bogdan Buleandră – Stock 1000 – locul 10 la categoria regină, unde a făcut spectacol cu multe depășiri.
– Trifan Iulian – Stock 1000 – cu probleme mecanice de la antrenamente nu a intrat în cursă, un pilot care are va aduce multe rezultate frumoase.
– Petrovici Liviu – Stock 600 – era la conducerea plutonului, dar, cu 3 ture înainte de finish, motorul a cedat și s-a văzut nevoit să abandoneze.
”Dorim să mulțumim Primăriei Odobești pentru susținere și sponsorilor care au fost alături de noi. Acest fenomen este în continuă creștere și ne bucură acest lucru, ne dorim să vină alături de noi cât mai mulți pasionați ai sportului cu motor. În curând vom crea o echipă de juniori”, ne-a declarat profesorul Georgian Mocanu, coordonatorul Secției Moto, ACS Odobești.