FOTO Militarii de la Antiaeriană ”Milcov”: Misiune îndeplinită!

0
14

În aceste zile, militarii Batalionului 288 Apărare Antiaeriană „MILCOV” desfășoară activități de instrucție specifice, în cadrul Centrului Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană din Capu Midia.
Verificarea nivelul de instruire atins, atât din punct de vedere al executării manevrelor de forțe și mijloace, dar mai ales a deprinderilor pentru depistarea, însoțirea și executarea focului asupra țintelor aeriene, reprezintă doar câteva din obiectivele echipei de comandă a batalionului pentru această activitate.
Profesionalismul acțiunilor militarilor pentru îndeplinirea obiectivelor stabilite a fost reflectat și de rezultatele FOARTE BUNE comunicate până în acest moment de echipa de evaluare a Centrului Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană, prezentă la activitate.
Activitățile vor continua în zilele următoare, iar militarii batalionului sunt deciși să demonstreze tuturor, că dictonul: „PUTERNICI, RAPIZI” reprezintă o constantă permanentă în toate activitățile Batalionului 288 Apărare Antiaeriană „MILCOV”.