FOTO Mihai Bratosin a luat marele premiu la un concurs internațional desfășurat la Kiev

0
139

Micul artist din Popești, Mihai Bratosin, a obținut un nou succes la o competiție internațională. La invitația Ministerului Culturii din Ucraina, Mihai Bratosin a participat pentru a doua oară la un festival internațional la Kiev – ”Ucraina unește lumea”. Mihai Bratosin a impresionat juriul și asistența iar prestațiile sale artistice au fost răsplătite pe măsură.

”FERICIRE MAXIMAAAA!!!!
Mihai, ai fost la înălțime!!!
A obținut MARELE PREMIU și alte câteva premii la un concurs extrem de greu, unde concurența a fost pe măsură: teatru, muzică, coregrafie.
E greu să descriu ce simt acum…bucurie maximă, emoție, pe de o parte, iar pe de altă parte….dezamăgire ca trăim și experiențe mai puțin plăcute (lipsa implicării autorităților locale, județene în a sprijini copiii cu rezultate notabile… în diverse domenii, costuri prevăzute,  neprevăzute).
E drept, încercăm să trecem peste toate, cu zâmbetul pe buze, știind ca avem un țel bine stabilit, acela de a merge înainte și doar înainte pentru a putea duce visul mai departe.
Nimic nu este imposibil atunci când îți dorești cu adevărat!!
Mulțumim tuturor celor care au fost cu gândul aproape de noi, mulțumim doamnei profesoare Aurelia Vaida, doamnei învățătoare Anisoara Caldarescu și nu în ultimul rând mulțumim domnilor Vio Niscoveanu și Georgel Valeadâncă Transfair Focsani (pentru asigurarea transportului gratuit zilnic Popești-Focșani și retur).”, a scris mama sa, Diana Bratosin, pe Facebook.