FOTO Locuințele ANL din Focșani, o altă promisiune neonorată a primarului Misăilă

0
392

Printre multele promisiuni electorale ale candidaților PSD din 2016 se numără și locuințele pentru tineri. Candidatul (pe atunci) Cristi Misăilă promitea, în concordanță cu șeful său de partid, că va finaliza foarte repede apartamentele pentru tineri de pe Strada Democrației (zona Brăilei) și câteva zeci de familii de tineri se vor putea muta în casă nouă. Au trecut 3 ani de atunci și (nici) această promisiune electorală nu s-a respectat. În schimb, Primăria Focșani tot alocă bani de la buget pentru diverse lucrări în cartierul respectiv. ”În 2016, Misăilă promitea focșănenilor că, imediat după preluarea mandatului de primar, va înmâna cheile apartamentelor din blocurile ANL – strada Democrației. Iată că, după 3 ani de administrație PSD, persoanele care au primit repartiție pentru acele apartamente nu se pot bucura de ele.
Primăria Focșani a efectuat, în luna iunie 2019, o plată în cuantum de aproximativ 1 miliard de lei vechi către firma SC Fornix SRL pentru prestare de lucrări exterioare la blocurile ANL Brăilei.
Mă întreb, oare, câți bani va mai cheltui municipalitatea și cât timp va mai dura până când tinerii focșăneni se vor bucura de noile locuințe?!”, a scris, pe Facebook, consilierul local PNL Corneliu Gheoca.