FOTO Elevii vrânceni, implicați în proiecte pentru tineret

0
41

La Centrul de Tineret Focșani – Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea s-au desfășurat, săptămâna trecută, patru activități de și pentru tineret, în cadrul proiectelor cuprinse în Calendarul de activități de și pentru tineret al Centrului de Tineret Focșani pe 2018, aprobat de Ministerul Tineretului și Sportului. Astfel:

  1. În cadrul proiectului “Educație pentru siguranța și sănătatea tinerilor“, au avut loc două activități cu tema ”Căpușa-pericolul din iarbă”, realizate în parteneriat cu Școala Postliceală Sanitară Hippocrate Focşani. La aceste activități au participat tineri de la Colegiul Tehnic “Valeriu Cotea” Focșani, însoțiți de profesorii coordonatori Coșoreanu Mariana și Grigoraș Niculina, precum și elevi de la Colegiul Tehnic “Edmond Nicolau” Focșani, care au fost însoțiți de profesorul coordonator Carmen Atanasiu.
  2. În cadrul proiectului ”Identitatea și valorile naționale în contextul Marii Uniri”, realizat în parteneriat cu Muzeul Vrancei – Mausoleul Mărășești, s-au desfășurat două activități la care au participat tineri din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea, însoțiți de doamnele Crăciun Aristița, Mihaela Lovin și Violeta Perdutu, și elevi de la Liceul cu Program Sportiv, coordonați de domnul profesor Alexandrescu Gabriel.

Săptămâna aceasta, în zilele de 29 și 31.05.2018, au loc alte activități, la care vor participa elevi de la Liceul Teoretic “Duiliu Zamfirescu” din Odobești. Mulțumim colaboratorilor, școlilor participante la aceste activități, profesorilor coordonatori și, nu în ultimul rând, elevilor implicați în proiectele organizate de Centrul de Tineret Focșani – Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea. (sursa: DJST Vrancea)