FOTO Elevi de la Colegiul Balș din Adjud, mesagerii lui Moș Nicolae la Grădinița Lespezi

0
756

La Grădinița din Lespezi s-a desfășurat vineri, 6 decembrie 2019, activitatea “Bucuria darului”, cuprinsă în Campania “Deschide-ţi inima!” La activitate a participat Grupa “Buburuzelor” de la Grădinița Lespezi/Vrancea şi elevii clasei a X-a D, profil industrie alimentară, de la Colegiul Tehnic “Gheorghe Balş”,Adjud/Vrancea.

Cu sufletul curat și cu inimile încărcate de emoție, copiii au socializat, au confecționat mici podoabe de Crăciun şi colaje pentru expoziţia din 13 decembrie 2019, FESTIVALUL ”TRADITII SI OBICEIURI ROMÂNEȘTI – SĂRBĂTORILE DE IARNĂ”, proiect educational regional, ediția a IX-a, înscris în CAER 2019, poziția 2142, pag. 74 ,anexa 9 la OMEN 3016/09.01.2019 domeniul cultural artistic – folclor, tradiții, obiceiuri și au colindat împreună. “Chiar şi în era tehnologiilor informaţionale copiii cred cu adevărat în miracole şi aşteaptă daruri. Un personaj adorat de copiii din toată lumea pentru cadourile aduse în fiecare an este Moş Nicolae. Luna decembrie este luna în care fiecare redevenim copiii de altădată. Este luna în care ne bucurăm de sărbători, de colinde, de daruri, oferind bucurie celor dragi”.(prof.ing. Cecilia Sava)

La sfârșitul activității, elevii mai mari au fost mesagerii Moșului Nicolae și au oferit cadouri cu dulciuri, buburuzelor de la Grădiniţa Lespezi. Activitatea a fost coordonată de cadrele didactice din cele două unităţi de învăţământ: educator MOROIU DANA NICOLETA de la Grădiniţa Lespezi, prof.ing. SAVA CECILIA – diriginte clasa a X-a D  şi prof. TATARASCU GABRIELA, de la Colegiul Tehnic “Gheorghe Balş”, Adjud. “Prin aceste acțiuni, copiii au împărtășit bucuria împreună de sărbătoarea Moșului Nicolae, și-au dezvoltat abilitățile practice, au fost conștientizați și sensibilizați de faptul că fiecare copil merită să primească daruri și să fie fericit” (educator Moroiu Dana Nicoleta). (sursa: Colegiul Tehnic ”Gheorghe Balș” Adjud)