FOTO Ecologizare de primăvară în comunele din județ

0
213

Autorități locale, consilieri, copii, cadre didactice și simpli cetățeni din mai multe comune s-au mobilizat în ultimele zile pentru a face curățenie în localitățile în care trăiesc. ”Împinși” de la spate de apropierea sărbătorilor pascale, oamenii au profitat de încălzirea vremii, s-au ”dotat” cu saci și mănuși și au pornit la pas, pe străzile și ulițele din sate. La Bolotești, oficialii comunei și copiii au reușit să ecologizeze, în principal, șanțurile și trotuarele de-a lungul DN2D.

”Ieri, 02 aprilie 2018, primarul Fănică Popa, alături de consilieri locali, personalul primăriei Bolotești și copii de la școlile din comuna noastră, au participat la o acțiune de ecologizare și curățenie! Sperăm ca și cei care nu ne-au urmat încă exemplul să o facă cât mai curând și astfel aspectul comunității noastre să devină unul cât mai agreabil! Le mulțumim tuturor pentru efortul depus!”, au anunțat reprezentanții Primăriei Bolotești.

Și la Garoafa se lucrează intens la curățenia comunei. Inițiativa i-a aparținut consilierului local Marin Mărgeluș. Operațiunea de ecologizare a început sâmbătă, 31 martie, principala zonă fiind satul Ciușlea. Oamenii au venit cu scule și utilaje pentru a curăța spațiile publice și a tăia copacii și arbuștii de pe marginea drumurilor.

Și la Vidra s-a trecut la curățenie. ”Primăria Vidra inițiază o campanie de curățenie, în perioada 02.04.2018-06.04.2018, având ca scop decolmatarea canalelor, îndepărtarea vegetației de pe marginea drumurilor și colectarea gunoaielor aruncate în locuri nepermise. Pe această cale, rugăm cetățenii și agenții economici să se implice pentru buna desfășurare a acestei campanii”, au scris oficialii Primăriei Vidra pe pagina de Facebook.