FOTO Dezamăgirea unui american îndrăgostit de România și stabilit la Focșani: ansamblul arhitectonic din Piața Unirii se degradează sub ochii autorităților

0
1645

Despre calitatea lucrărilor și a materialelor din Piața Unirii din Focșani s-a scris mult în mass-media. Și toți oamenii au văzut, fără să mai fie nevoie să le arate cineva, că s-au ”îngropat” milioane de euro în lucrări îndoielnice. După pavelele care crapă an după an, au început să ”cedeze” și cărămizile care protejează, chipurile, zidurile fostei mănăstiri din Piața Unirii. Și nu de ieri, de azi, ci de mai mult timp. Și tot cad și se crapă, dar administrația locală, în frunte cu primarul Misăilă, are alte preocupări. Dezamăgit de situație și de nepăsarea autorităților americanul John Korst, stabilit de ceva timp la Focșani, și-a exprimat sentimentele pe Facebook, postând și câteva fotografii sugestive: ”Ieșiți afară din Ateneu și uitați-vă în dreapta și apoi uitați-vă în stânga.”

Reacțiile focșănenilor nu au întârziat să apară. ”Vina nu este nici a constructorului si nici a celui care a semnat acest contract primărie-constructor (împărțindu-și “frățește” comisioanele). Vina este a celor care de 30 de ani votează în continuare acești hoți, începând cu conducerea consiliului județean si continuând cu toți primarii de “faimă” ai orașului, de la bacinschi până la misăilă…. Dacă nu le-ar fi plăcut cum arată orașul, poate focșănenilor le-ar fi păsat mai mult.
Dar, din păcate, micii electorali sunt mai gustoși decât mizerabila realitate.”, a scris un focșănean, pe Facebook.