FOTO Daruri de Paști, de la militarii Brigăzii 8 LAROM

0
150

Și în acest an, în preajma sărbătorilor Pascale, un grup de militari din cadrul comandamentului Brigăzii 8 LAROM și al Batalioanelor 81 LAROM și 84 ASIGURARE DATE au pornit ca niște vestitori ai Speranței, „încărcați” fiind de dragoste și respect față de aproapele aflat în nevoi, dar și de cele necesare întâmpinării așa cum se cuvine a Luminii Sfintei Învieri, către familii defavorizate din județul Vrancea.
Primul popas l-au făcut în localitatea Cotești, unde au fost primiți de zâmbetele ușor triste dar pline de recunoștință a 6 copii, care cu puțin timp în urmă și-au pierdut bunica, au continuat către Cârligele, unde s-au reîntâlnit cu prietena lor de suflet, Daria, care între timp a primit o locuință temporară, unde să locuiască și să crească alături de tatăl ei. Ultima vizită au făcut-o în Câmpineanca, unde au fost așteptați, ca un bunic ce își așteptă cu nerăbdare nepoții, de veteranul de război, sublocotenent (rtg.) Dinu Ion. Au fost momente de mare emoție sufletească, cu zâmbete inocente și îmbrățișări sincere, cu povești adevărate despre viață povestite cu blândețe de bunicul Ion.
Pentru copii, pentru bravul veteran de război dar și pentru militarii Brigăzii 8 LAROM, Flacăra Sfântă a Învierii Speranței, a Bucuriei de a Dărui, a Jertfei de Sine, a început să lumineze mai devreme. (
Text și foto: Gogu Petruț)